Connect with us

Σούπερ Λιγκ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ ύψους 13 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ

 

Το πρωί της Πέμπτης (30/5) πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της Τούμπας. Συνέλευση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 12.999.999 ευρώ, η οποία, εφόσον καλυφθεί πλήρως, θα φέρει το μετοχικό κεφάλαιο στο ποσό των 156.057.071,40 ευρώ.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικεφάλου του Βορρά», Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είχε αναλάβει και το συντονισμό της όλης διαδικασίας, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που εμμέσως πλην σαφώς είπε πως θα είναι εν τέλει υποψήφιος στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Με σημαντικότερο αυτό της νέας Τούμπας, με τον διευθύνοντα σύμβουλο να επισημαίνει πως «… ό,τι είναι να ανακοινωθεί για το γήπεδο, θα ανακοινωθεί μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ. Αφού έχει πει ο Ιβάν Σαββίδης ότι θα γίνει το γήπεδο, θα γίνει».

«Σίγουρα ένας παίκτης είναι περιουσιακό στοιχείο, αλλά για να μείνει πρέπει να θέλει και να μείνει. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι η αγορά του ποδοσφαίρου πλέον. Θα γίνει ό,τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ για την πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια ή και για άλλους «ασπρόμαυρους» για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO