Connect with us

ΕΠΣΗ

Νίκος Τζώρτζογλου: Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ με τον Μάκη Γκαγκάτση

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ λέγοντας «ναι» στην πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Τζώρτζογλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας με την παράταξη του Μάκη Γκαγκάτση. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αποδέχθηκε την πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση και θα σταθεί στο πλευρό του στις εκλογές του Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Νίκου Τζώρτζογλου:

Ειπα το ‘ΝΑΙ” στον Μάκη Γκαγκάτση… Ναι ειπα το “ΝΑΙ”…

Ο Μακης εκτος απο Συντεκνος ειναι Κορυφαίος παράγοντας με ήθος, με εμπειρία, με μεράκι, με ενα σπανιο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προφίλ.

Η πρώτη φορά στα 22 χρόνια Προεδρος της ΕΠΣΗ που αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος (και θα είμαι υποψήφιος) για την Ε.Ε της ΕΠΟ… ακριβως γιατι ειναι ο Μάκης Γκαγκάτσης και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταυτίζεται με τη δική μου φιλοσοφία και τις δικές μου ποδοσφαιρικές αρχές και αξίες….

Τιμή για μένα η προταση του Μακη Γκαγκατση αλλα και για την ΕΠΣ Ηρακλειου αφού μετά από 65 χρόνια απο την εποχή του αείμνηστου του Γιώργου Μαρσέλου στο Ηράκλειο δινεται η ευκαιρία να διεκδικήσει μια εκπροσώπηση στην διοίκηση της ΕΠΟ με Προεδρο της ΕΠΣΗ.

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΗ

Το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου η σέντρα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Στο GERARDS CAMP ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Γρανίτη Στέλιος Λιοδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO