Connect with us

Χανιά

Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός: Όλα δείχνουν παραμονή Ταουσιάνη!

Αντώνης Ροκάκης και Γιάννης Ταουσιάνης συναντήθηκαν χθες και από το θέμα της δικής του παραμονής ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, οι δύο άνδρες τα είπαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να είναι ξεκάθαρες, όσον αφορά τα θέλω των Χανίων για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, Ροκάκης και Ταουσιάνης συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όπου βέβαια στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η παραμονή του στον πάγκο των Χανίων. Όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Ταουσιάνης θα συνεχίσει να φοράει την φόρμα του προπονητή των Χανίων και απομένει η ρύθμιση κάποιων λεπτομερειών για να κλείσει και οριστικά. Και τυπικά βέβαια με την ανακοίνωση της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ροκάκης και Ταουσιάνης συναντήθηκαν για τρίτη φορά χθες μέσα στην τελευταία εβδομάδα και αφού είχαν προηγηθεί δύο ακόμα συναντήσεις – η μια ήταν προχθες (27/5) και η πρώτη την προηγούμενη Τετάρτη.

Παράλληλα με την υπόθεση παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη, σε μια συνάντηση που διήρκεσε αρκετή ώρα, τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: Μεταγραφές, ανανεώσεις καθώς αυτό είναι και το πιο σημαντικό αφού την ίδια ώρα το ρόστερ των Χανίων αδειάζει καθώς μένουν ελεύθεροι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Κοντολογίς, όπως είχαμε σημειώσει πριν από μερικές ημέρες, πρόθεση των Χανίων και του Αντώνη Ροκάκη είναι να ξεκινήσει ο σχεδιασμός, όπως είναι το φυσιολογικό, από την υπόθεση παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη – κάτι που όλα δείχνουν πως πρόκειται να ολοκληρωθεί άμεσα – και στην συνέχεια να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και όλα όσα αφορούν τη νέα χρονιά.

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO