Connect with us

Ποδόσφαιρο

Βρούτσης: Παρωδία ο τελικός του κυπέλλου

Για το θρίαμβο του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, αλλά και για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, τον οποίο χαρακτήρισε «παρωδία», μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”.

 

Αναφερόμενος αρχικά στις εντυπώσεις του από το final-4 της Euroleague στο Βερολίνο, όπου έδωσε το «παρών», ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού τόνισε: «Δεν ξέρω αν είμαι… γουρλής, αλλά σίγουρα έχει γίνει δουλειά στον ελληνικό αθλητισμό. Έζησα από κοντά αυτό το πανέμορφο και ιστορικό γεγονός στο Βερολίνο, με τον ανεπανάληπτο και μοναδικό θρίαμβο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να πούμε και να κατανοήσουν όλοι ότι μαζί με τον Παναθηναϊκό σηκωνόταν και η Ελλάδα ψηλά. Δυστυχώς η οργάνωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είμαστε πολύ μπροστά σε τέτοια ζητήματα».

Στη συνέχεια, ο κ. Βρούτσης ρωτώθηκε για τον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: «Ήταν προσβλητική η εικόνα. Ένας τελικός-παρωδία, απαράδεκτο. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο για αυτή την εικόνα. Το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο φιλάθλους. Αυτοί που γράφουν και κατηγορούν την Πολιτεία και την κυβέρνηση, είτε δεν γνωρίζουν, είτε το κάνουν εσκεμμένα. Αυτοί που επέλεξαν το γήπεδο δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Να φροντίσουν να είναι το γήπεδο όπως πρέπει για να έχει κόσμο. Το ονοματεπώνυμο καταλήγει στην ΕΠΟ και στους χρήστες του γηπέδου».

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Άρη, και ειδικά του Θεόδωρου Καρυπίδη, προς τη Γαλλίδα διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ, μετά τη λήξη του τελικού, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι «η ΔΕΑΒ είναι εδώ, το αίσθημα της ατιμωρησίας τελείωσε. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος».

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ελεύθερος ο Μπαΐροβιτς από Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Μπέος: Αισθάνομαι ντροπή και κλαίω για τις άδειες εξέδρες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO