Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο

Συνεχίζονται στο Ηράκλειο οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Γυναικών

 

 

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, την Παρασκευή 31/05 στο γήπεδο του ΟΦΗ, για τα προκριματικά του Women’s EURO. Προπόνηση πρωί και απόγευμα στο ΒΑΚ, χωρίς προβλήματα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα στο πάντα ευχάριστο περιβάλλον του Ηρακλείου και γενικότερα της Κρήτης, όπου η Εθνική Γυναικών είναι πολύ δημοφιλής και εισπράττει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δημοσιογράφων. Οι τελευταίοι μάλιστα, έσπευσαν από τις προηγούμενες μέρες να ζητήσουν και να κλείσουν συνεντεύξεις από τις παίκτριες και τον προπονητή, για τα Μέσα τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης τόνισε ότι υπάρχει καλή διάθεση από τις παίκτριες, ωστόσο αναφέρθηκε και στην κούραση λόγω…εποχής:

“Υπάρχει πάντα μεγάλη χαρά όταν συγκεντρωνόμαστε στην Εθνική Ομάδα και αυτό ισχύει και τώρα. Είμαστε στο πάντα φιλόξενο για μας Ηράκλειο και δουλεύουμε για τον σημαντικό αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Οπωσδήποτε η εποχή είναι δύσκολη, όπως συμβαίνει πάντα στο τέλος της σεζόν, που οι παίκτριες κουβαλάνε την κούραση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους, που μόλις τελείωσαν.

Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το ζήτημα τις μέρες μέχρι το παιχνίδι της Παρασκευής και να βρούμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις μας. Όσο κυλούν οι μέρες θα μπορούμε να πούμε και περισσότερα για την κατάσταση της ομάδας. Τώρα προέχει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά”.

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: H φανέλα που θα φορέσουν οι Legends 2004 στο επετειακό φιλικό με τους UEFA All-Stars

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

“Περίπατος” για την Εθνική μας στο μπάσκετ 86-57 το Μαυροβούνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO