Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Αποχαιρέτησε Χουάνκαρ και Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τους δύο παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα

 

Το τέλος της συνεργασίας του και με τον Χουάνκαρ ανακοίνωσε το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε και τον Μπερνάρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι δύο ανακοινώσεις:

1/ «H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αμυντικός εντάχθηκε στην ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2020 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια καλύπτοντας τη θέση του αριστερού μπακ, πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ελλάδας, κατέγραψε 129 συμμετοχές, πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Χουάνκαρ πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και «δέθηκε» με την ομάδα. Χουάνκαρ, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου».

2/ «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Μπερνάρ Ντουάρτε για την προσφορά του στην ομάδα! Ο Βραζιλιάνος άσος αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον Αύγουστο του 2022. Η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική ποιότητά του, σε συνδυασμό με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, κατέστησαν τον Μπερνάρ έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Με την προσωπικότητά του βοήθησε τα μέγιστα, παρακινώντας τους συμπαίκτες του να δώσουν το μέγιστο δυνατό σε κάθε αγώνα. Η θετική ενέργεια και ο απόλυτος σεβασμός του στο σύλλογο συνόδευε κάθε βήμα της καθημερινότητάς του στην ομάδα. Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 85 συμμετοχές, πέτυχε 13 γκολ, μοίρασε 16 ασίστ και πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας που κατακτήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Μπερνάρ, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου και ευελπιστούμε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον!’.

Σούπερ Λιγκ

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Ουάρντα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO