Connect with us

Βόλεϊ

Τέλος στα όνειρα ανόδου για Κύδωνα

Την ήττα από την Παναχαϊκή με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα Βόλεϊ του Κύδωνα στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία του τουρνουά ανόδου για την Α2.

 

Οι Σ.Φ.Α ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ”Ο ΦΟΙΒΟΣ” ΒΟΛΛΕΫ και Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ VOLLEYBALL κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις στο τουρνουά ανόδου για την Α2 και από του χρόνου θα αγωνίζονται στα “σαλόνια” της Α2.

Η ομάδα του Κύδωνα έδωσε συγχαρητήρια στις δυο ομάδες ενώ σε ανακοίνωση τους αναφέρουν και τα εξής: 

Η ομάδα μας μετά την σημερινή ήττα με 3-0 από την Παναχαϊκή ολοκλήρωσε τη διαδικασία στην τέταρτη θέση. Για εμάς οι αγώνες αυτοί ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε το επίπεδό μας και την αγωνιστική μας ετοιμότητα για το βήμα παραπάνω. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι.

Αυτό δεν μας στεναχωρεί αλλά μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Άλλωστε από αύριο ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι πως δεν ανταποδώσαμε το πάθος και την ένταση που είχε όλες τις ημέρες το φίλαθλο κοινό που γέμιζε το γήπεδό μας. Ζητούμε συγνώμη για αυτό αλλά δίνουμε υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διοίκηση και το προσωπικό (ακούραστος Κώστας Βοζινάκης) του ΕΑΚ Χανίων που ήταν πάντα δίπλα μας και αντιμετώπιζαν όλα τα προβλήματα που τυχόν εμφανίζονταν.
Στον Μανώλη Νικηφόρο και τον Μανώλη Βασιλάκη που είχαν την ευθύνη της μετάδοσης όλων των αγώνων.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete που εξασφάλισε την διαμονή των φιλοξενούμενων ομάδων αλλά και το Status Tourism Agency που ανέλαβε τις μετακινήσεις των ομάδων εντός Χανίων και φυσικά τα Νερά Κρήτης που ξεδίψασαν τις αθλήτριες και των πέντε ομάδων.

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Κ19 Juniors Regional: Το σήκωσαν στα Χανιά Νοικοκυράκης/Τσαμάνδουρας & Αραμπατζή/Καλουτσάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ανανέωσε με τον Μπονατάκη ο νέος ΟΠΕΡ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO