Connect with us

Γ' Εθνική

Οδυνηρή ήττα για Απόλλωνα ελπίζει σε… θαύμα

Οδυνηρή ήττα για τον Απόλλωνα με σκορ 2-1 από τον Μανδραϊκό καΙ πλέον θα πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική το ματς ΑΟΤ-Μανδραϊκός.

 

 

Ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μανδραϊκό καθώς ηττήθηκε με 2-1 και πλέον δεν έχει την τύχη στα χέρια του καθώς έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και θα πρέπει να περιμένει το ματς ΑΟΤ-ΜανδραΊκός.

Το μοναδικό σενάριο που αφήνει εκτός τριάδας τον Απόλλωνα είναι η ισοπαλία η οποία όμως βολεύει τόσο τον ΑΟΤ όσο και τον Μανδραϊκό που έτσι εξασφαλίζουν την άνοδο.

Όσο αφορά το ματς ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ όταν ο Χαλβατζίου έβγαλε σέντρα και με ένα εναέριο σουτ ο Πετσίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 .

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας κατάφερε να ισορροπήσει και να απειλήσει κυρίως από κόρνερ. Αρχικά στο 26’ ο Γιάννης Μποτωνάκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είδε τον Παντίδο να διώχνει και στη συνέχεια στο 29’ πάλι από κόρνερ του Μποτωνάκη ο Μάνος Ψαράκης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ένα σουτ του Μάνου Ψαράκη στο 51’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαμπρίδη ο διαιτητής όμως έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα σουτ του Πασαλίδη ο Τσίτσα έδιωξε την μπάλα

Στο 56’ μεγάλη ευκαιρία για τον Μανδραϊκό με την σέντρα σουτ του Χαλβατζίου να βρίσκει στο δοκάρι του Τσίτσα.
Τελικά στο 60’ ήρθε το 2-0 με τον Χαλβατζίου να σουτάρει τον Τσίτσα να διώχνει και στην συνέχεια υπό την πίεση του Πετσίτη κακό διώξιμο του Δάσκαλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 69’ ο Μποτωνάκης εκτέλεσε φάουλο όμως ο Μαβίδης έδιωξε εντυπωσιακά για να φτάσουμε στο 73’ με τον Μποτωνάκη να εκτελεί φάουλ και ο Βαγγέλης ο Μαρκουλάκης με κεφαλιά να γράφει το 2-1 που έμελλε αν είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Μανδραϊκος (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μαβίδης Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλλικάντης, Λελούδας, Πετσίτης, Πασαλίδης Χρ., Χαλβαντζίου, Γιουκαρής

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτα, Μαρκουλάκης Χ. Μαρκουλάκης Ευ, Μερόλλι, Παληγεώργος,Πενταράκης (78’ Λέκας), Τσόλης (68’ Κληρονόμος) Ψαράκης Α. Ψαράκης Εμ.

Γ' Εθνική

Συνεχίζουν στον ΠΟΑ Καϊμακαμούδης και Νύκταρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Άρης Πετρούπολης: Τέλος Κρητικός και Γκότοβος – Ανανέωσε ο Σικαλιάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Παίκτης του ΠΟΑ και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Χατζηανδρέου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO