Ακαδημίες

Νίκησε το Ρέθυμνο και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» η Κ16 των Χανίων

Published

on

Η Μικτή Κ16 των Χανίων επικράτησε με 2-1 του Ρεθύμνου στον ημιτελικό του κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» και θα αντιμετωπίσει αύριο (26/05) το Ηράκλειο στον τελικό

 

Στον τελικό του 37ου κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» προκρίθηκε η Κ16 των Χανίων επικρατώντας με 2-1 του Ρεθύμνου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι.

Στο 17’ ο Λουπάσης άνοιξε το σκορ για τα Χανιά με ένα ασύλληπτο σουτ, ενώ το Ρέθυμνο ισοφάρισε στο 58’ με το δυνατό σουτ του Θωμά. Στο 66′ ο Ματζοράκης με δυνατό σουτ από πάσα του Γεωργιακάκη έκανε το τελικό 2-1 κι έδωσε την πρόκριση στα Χανιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Χανιά είχαν δοκάρι με τον Περάκη στο 20′ και το Ρέθυμνο στο 46′ με τον Παπαδάκη (απέκρουσε και ο Σοφιάκης) και στο 50′ με τον Θωμά.

Χανιά-Ρέθυμνο 2-1

37o Κύπελλο “Μάχης Κρήτης”: Ημιτελικός
Γήπεδο: Γάζι
Σκόρερ: 17’ Λουπάσης, 66’ Ματζοράκης – 58’ Θωμάς
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Βασιλάκης-Ζουρνατζίδη

ΕΠΣ Χανίων (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Βέρδος (77′ Παπαδογιάννης), Κοντεκάς, Λουπάσης, Ματζοράκης (67′ Κοτζαμιχάλης), Περάκης, Γελασάκης (67′ Αθουσάκης), Λαΐνας (57′ Νησιούδης), Παναγιωτάκης (57′ Καυκαλάς), Γεωργιακάκης (77′ Καραλάκης), Νιαυραδάκης (67′ Παπαγεωργίου).

ΕΠΣ Ρεθύμνου (Παναγιώτης Καραντάθας): Χαραλαμπάκης, Φερχάτι (66′ Καζαμίας), Φιλάι (77′ Κλίνης), Πατεράκης, Κοσκινάς, Ανδριώτης, Αναστασιάδης, Παπαγιαννάκης (73′ Λαγκουβάρδος), Παπαδάκης (66′ Χουσεΐν), Θωμάς, Τζόγκας.

Δείτε Επίσης

Exit mobile version