Connect with us

Ακαδημίες

Νίκησε το Ρέθυμνο και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» η Κ16 των Χανίων

Η Μικτή Κ16 των Χανίων επικράτησε με 2-1 του Ρεθύμνου στον ημιτελικό του κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» και θα αντιμετωπίσει αύριο (26/05) το Ηράκλειο στον τελικό

 

Στον τελικό του 37ου κυπέλλου «Μάχης Κρήτης» προκρίθηκε η Κ16 των Χανίων επικρατώντας με 2-1 του Ρεθύμνου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι.

Στο 17’ ο Λουπάσης άνοιξε το σκορ για τα Χανιά με ένα ασύλληπτο σουτ, ενώ το Ρέθυμνο ισοφάρισε στο 58’ με το δυνατό σουτ του Θωμά. Στο 66′ ο Ματζοράκης με δυνατό σουτ από πάσα του Γεωργιακάκη έκανε το τελικό 2-1 κι έδωσε την πρόκριση στα Χανιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Χανιά είχαν δοκάρι με τον Περάκη στο 20′ και το Ρέθυμνο στο 46′ με τον Παπαδάκη (απέκρουσε και ο Σοφιάκης) και στο 50′ με τον Θωμά.

Χανιά-Ρέθυμνο 2-1

37o Κύπελλο “Μάχης Κρήτης”: Ημιτελικός
Γήπεδο: Γάζι
Σκόρερ: 17’ Λουπάσης, 66’ Ματζοράκης – 58’ Θωμάς
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Βασιλάκης-Ζουρνατζίδη

ΕΠΣ Χανίων (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Βέρδος (77′ Παπαδογιάννης), Κοντεκάς, Λουπάσης, Ματζοράκης (67′ Κοτζαμιχάλης), Περάκης, Γελασάκης (67′ Αθουσάκης), Λαΐνας (57′ Νησιούδης), Παναγιωτάκης (57′ Καυκαλάς), Γεωργιακάκης (77′ Καραλάκης), Νιαυραδάκης (67′ Παπαγεωργίου).

ΕΠΣ Ρεθύμνου (Παναγιώτης Καραντάθας): Χαραλαμπάκης, Φερχάτι (66′ Καζαμίας), Φιλάι (77′ Κλίνης), Πατεράκης, Κοσκινάς, Ανδριώτης, Αναστασιάδης, Παπαγιαννάκης (73′ Λαγκουβάρδος), Παπαδάκης (66′ Χουσεΐν), Θωμάς, Τζόγκας.

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Mε Ντάνιελ Μπατίστα και Δανάη Σιδηρά το 2ο Sitia pro soccer camp

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO