Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός με “λυτρωτή” τον Βαγιαννίδη | video

Ο Παναθηναϊκός σε ένα κακό ματς, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, κατάφερε στην τελευταία φάση του ματς με “χρυσό” σκόρερ τον Βαγιαννίδη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

 

 

Σε ένα τελικό με τρεις αποβολές και με “λυτρωτή” τον Βαγιανίδη καθώς η ομάδα του Παναθηναϊκού κινδύνευε να μείνει εκτός Ευρώπης, οι ¨πράσινοι” επικράτησαν του Άρη 1-0 με γκολ στο 97′ και κατέκτησαν το τρόπαιο του κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα γκολ το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Άρη με το VAR όμως να κατακυρώνει το τέρμα υπέρ του Παναθηναϊκού και τα πανηγύρια στο Πανθεσσαλικό να ξεκινούν με τους παίκτες να σηκώνουν στον “αέρα” τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο.

O Άρης πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν στο 51′ ο Κώτσιρας δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σαμόρα.

Ο Άρης δεν το εκμεταλλεύτηκε και μέσα σε 9 λεπτά όχι μόνο έχασε το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά έμεινε με 9 καθώς Νταρίντα και Ζουλς πήραν νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παναθηναϊκός (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι (63′ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης, Μπερνάρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος) : Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Γκαρθία (68′ Bερστράτε), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα.

Κύπελλο Ελλάδος

ΔΕΑΒ: 60.000 ευρώ πρόστιμο σε Άρη, Καρυπίδη, Σουλεϊμάνοφ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

“Καμπάνα” πέντε αγωνιστικών σε Σουλεϊμάνοφ για την επίθεση στην Φραπάρ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Άρης: Προχωράει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για τη Φραπάρ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO