Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Φιέστα με τεσσάρα στην Καλαμάτα για την Athens Kallithea

Η Athens Kallithea επικράτησε με 4-1 της Καλαμάτας και έκλεισε ιδανικά τη σεζόν

 

Με τον καλύτερο επίλογο τέλειωσε τις υποχρεώσεις της στην Super League 2 η Athens Kallithea που επικράτησε με 4-1 της Καλαμάτας και πανηγύρισε την ιστορική της άνοδο.

Η Athens Kallithea μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Ντεμέτριους να πλασάρει σωστά μετά από την ασίστ του Λουκίνα. Στη  φάση αυτή ωστόσο αξίζει να σχολιάσουμε την ιδανική ανάπτυξη της ομάδας που κυκλοφόρησε μέχρι τέλος τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν στο 15′ και το 2-0 με τον Γιάννη Λουκίνα.  Oι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν δυνατά στο β μέρος και βρήκαν ακόμα ένα γκολ στο 48′ με τον Τσιντώνη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Καλαμάτα μείωσε το σκορ στο 65′, όταν ο Ακόστα πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Κολτσίδα, έβγαλε την μπαλιά και ο Μπαράλες πλάσαρε τον Πάντο για το 3-1. Η Athens Kallithea βρήκε τελικά το 4-1 στο 88′ με τον Λουκίνα.

Athens Kallithea – Καλαμάτα 4-1

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα (60′ Κολτσίδας), Βλάχος, Γεβρέμοβιτς (80′ Ρόσι), Ουές (60′ Μανθάτης), Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους (60′ Νεκούλ), Βασιλόγιαννης (57′ Τόρρες), Λουκίνας

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (46′ Τάτος – 60′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (46′ Δρούγας), Γρίβας (46′ Σάλα), Μπαράλες, Ακόστα (78′ Mουζάκης)

H τελική βαθμολογία των Play Offs Νοτίου Ομίλου Super League 2:

  1. Athens Kallithea 41
  2. Xανιά 35
  3. Ιωνικός 29
  4. Ηλιούπολη 29
  5. Καλαμάτα 20

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τριμμάτης ο έβδομος για την ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO