Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Πρόταση Μητσοτάκη για τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους

Την άποψη πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, το ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής.

 

Την πρότασή του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν διατύπωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωί της Τετάρτης, ενώ τόνισε ότι αν μπορεί να το νομοθετήσει χωρίς να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ θα το κάνει.

«Αν έχω τη δυνατότητα, χωρίς να παρέμβω στο αυτοδίοικητο, θα το νομοθετήσω. Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο με την παρουσία φιλάθλων. Κάθε χρόνο, χωρίς να αλλάζει η έδρα, όπως γίνεται στην Αγγλία στο Wembley και στη Γερμανία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:.

«Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και ελπίζω να γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ και πλέον αυτός αν είναι ο κανόνας. Να μην υπάρχει αμφισβήτηση για το πού γίνεται ο τελικός, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα παίζει».

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως “αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρηθούν στον τελικό του Final Four της Euroleague, τότε θα ξεκλέψω μερικές ώρες για να παραβρεθώ, όχι ως φίλαθλος μιας ομάδας, αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό”.

Κύπελλο Ελλάδος

ΔΕΑΒ: 60.000 ευρώ πρόστιμο σε Άρη, Καρυπίδη, Σουλεϊμάνοφ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

“Καμπάνα” πέντε αγωνιστικών σε Σουλεϊμάνοφ για την επίθεση στην Φραπάρ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Άρης: Προχωράει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για τη Φραπάρ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO