Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Πλατανιάς: Πέντε χρόνια από την χαμένη ευκαιρία του 2019

Σαν σήμερα, ο Πλατανιάς γνώριζε την ήττα από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με το γκολ του Ναμπί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Super League 1, σε ένα παιχνίδι που όπως φαίνεται εκ των υστέρων, άλλαξε την ιστορία του…

 

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την χαμένη ευκαιρία του Πλατανιά, από ένα παιχνίδι που όπως φάνηκε εκ των υστέρων άλλαξε την ιστορία του…

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία, η ομάδα των Χανίων κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση της Football League και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία σε μπαράζ κόντρα τον ΟΦΗ, ο οποίος έπαιζε για την παραμονή του σε αυτή.

Το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0 και όλα έμειναν ανοικτά για την ρεβάνς του Ηρακλείου, εκεί όπου θυμίζουμε ότι μετρούσε -ακόμα- και το εκτός έδρας γκολ. Στο συγκλονιστικό ματς του «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ προηγείται με την εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα στο 11’, ο Πλατανιάς ισοφαρίζει στο 42’ με τον Τσαμούρη, ενώ ο Γιακουμάκης σκοράρει για το 2-1 του ΟΦΗ στο 69’, σε μία φάση όπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μένοντας με 10.

Στο 75’ μένει και ο Πλατανιάς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιανκόνι, ενώ η ομάδα των Χανίων βρίσκει την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Παπανικολάου. Εκείνο είναι και το σημείο όπου ήρθε η χαμένη ευκαιρία του Πλατανιά… Η ομάδα του Γιάννη Τάτση βρισκόταν ελάχιστα λεπτά από την επιστροφή της στην Super League 1, όμως το γκολ-φάουλ του Ναμπί στο 90+5’ της «έκοψε» τα φτερά δίνοντας την παραμονή στους Ηρακλειώτες.

Εκ των υστέρων λοιπόν, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι και το συγκεκριμένο γκολ στις καθυστερήσεις άλλαξαν την ιστορία του Πλατανιά, αφού στη συνέχεια ακολούθησαν -και ακολουθούν- τα δύσκολα χρόνια με την ομάδα να αγωνίζεται πλέον στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Χριστόπουλος: Έχω μεγάλο κίνητρο – Θέλω να ξεκινάω στην βασική ενδεκάδα | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO