Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Μας αφήνει πικρία γιατί θα δίναμε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο και στην πόλη | video

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν, αλλά και στην «επόμενη μέρα» του στην ομάδα των Χανίων

 

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις μην καταφέρνοντας να πάρουν την ιστορική άνοδο στην Super League 1, όμως παρουσιάζοντας μία εξαιρετική εικόνα σε πάρα πολλά παιχνίδια και κατακτώντας την 2η θέση στο νότιο όμιλο του πρωταθλήματος. Μιλώντας στην εκπομπή Match Time της τηλεόρασης Creta, ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε τόσο στην φετινή σεζόν, όσο και στο ραντεβού που θα γίνει με την διοίκηση για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

«Στο τέλος μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα η φετινή χρονιά. Αισθανόμαστε μία υπερηφάνεια για αυτό που παρουσιάσαμε την φετινή χρονιά και για το γεγονός ότι ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί μέχρι και το προτελευταίο παιχνίδι, όμως από την άλλη υπάρχει μία πικρία που δεν κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα και το πιστέψαμε γιατί είδαμε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο» είπε αρχικά για την φετινή σεζόν ο προπονητής των Χανίων που στη συνέχεια τόνισε:

«Δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε το όνειρο, αλλά καταφέραμε να εξελίξουμε τον οργανισμό. Φέτος η ομάδα έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, καταφέραμε πράγματα, αλλά όχι την υλοποίηση του ονείρου. Η αναγνώριση που είχαμε σαν ομάδα μας ικανοποιεί, στα συναισθήματα που μας αφήνει αυτή τη χρονιά, είναι ότι πολλές ημέρες αυτής της σεζόν πήγαινα σπίτι μου χορτασμένος. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια στα οποία παρουσιάσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, που «αγκάλιασε» την προσπάθεια τόνισε: «Ο κόσμος μας έδειξε έμπρακτα την εκτίμησή του, αναγνώρισε ότι κάναμε μία καλή προσπάθεια. Στο τέλος η αναγνώριση αυτή αποδείχθηκε με ένα χειροκρότημα. Νομίζω ότι κι εμείς από την μεριά μας κάναμε ότι είναι δυνατόν για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Μόνο υποστηρικτικό αισθανθήκαμε τον κόσμο και του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας αφήνει πικρία γιατί θα δίναμε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο και στην πόλη».

Για την συνάντηση με τον Αντώνη Ροκάκη είπε: «Συνάντηση με τον κύριο Ροκάκη δεν έχει γίνει ακόμα, έχουμε ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα. Μετά θα γίνει η συνάντηση που θα κάνουμε μία αξιολόγηση για την φετινή σεζόν και θα μοιραστούμε τις σκέψεις μας για την επόμενη χρονιά. Αισθάνομαι ότι αυτό που ζήσαμε φέτος άφησε μία γλυκιά, γλυκόπικρη γεύση. Έχω την εντύπωση ότι από την μεριά της διοίκησης υπάρχουν ανάλογες σκέψεις».

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε και στον Γιώργο Βρέντζο, λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βρέντζο προσωπικά. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειξε πολύ μεγάλη εκτίμηση και πίστη από την πρώτη στιγμή. Ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να βρεθώ στα Χανιά για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ μεγάλο μερίδιο για την πορεία της ομάδας».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις συνθήκες δουλειάς που είχε την φετινή σεζόν στα Χανιά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα:

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι χάρηκα και ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτή τη συνεργασία των 13 μηνών. Υπήρξε πίστη από όλους σε όλους και γι’ αυτό ήμασταν όλοι μία οικογένεια. Σε μία συνεργασία παίζουν σημαντικό ρόλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Υπήρχαν και πολύ καλές συνθήκες για να παράξεις έργο στην καθημερινότητά σου. Σαφώς είναι συνθήκες που ένας προπονητής τις υπολογίζει. Η αλληλοεκτίμηση υπάρχει, η διάθεση υπάρχει και είναι σημαντικές οι σκέψεις της διοίκησης και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο για προτάσεις, αλλά και να υπήρχε, ηθικά προηγείται πρώτα το ραντεβού με τους ανθρώπους που είχες μία εξαιρετική συνεργασία».

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO