Connect with us

ΝΒΑ

Εκτός τελικών οι πρωταθλητές του Γιόκιτς – «Έσπασαν» τη Νέα Υόρκη οι Πέισερς | HL

Θέση στους τελικούς της Δύσης «έκλεισαν» οι Τίμπεργουλβς επικρατώντας 98-90 των Νάγκετς στο Ντένβερ, επιστρέφοντας από το -20. Στους τελικούς της Ανατολής οι Πέισερς μετά το 130-109 επί των Νικς στη Νέα Υόρκη.

 

Με δύο breaks ολοκληρώθηκαν οι σειρές των ημιτελικών στο NBA, με τους Τίμπεργουλβς να παίρνουν το «εισιτήριο» γι’ αυτούς της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μάβερικς με πλεονέκτημα έδρας, ενώ σ’ αυτούς της Ανατολής προκρίθηκαν οι Πέισερς και θα παίξουν απέναντι στους Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος.

Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς έδειχναν πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ήταν κοντά στην πρόκρισή τους στους τελικούς της Δύσης και την υπεράσπιση του τίτλου στο NBA. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +20 (58-38) στις αρχές της τρίτης περιόδου, ωστόσο, οι «Λύκοι» με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των Game 7 και πήραν το «εισιτήριο».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Άντονι Έντουαρντς, που κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας 16 πόντους και έχοντας ακόμα 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ πρώτοι σκόρερ ήταν οι Καρλ Άντονι Τάουνς και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς με 23 πόντους.

Από την άλλη, εξαιρετικά άστοχος ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς που παρά τους 34 πόντους είχε 13/28 σουτ και ακόμα 19 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ σταμάτησε στους 35 πόντους με 13/27 σουτ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-19, 53-38, 67-66, 90-98.

«Έσπασαν» τη Νέα Υόρκη οι Πέισερς

Στο «Maddison Square Garden» οι Πέισερς πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση και πήραν την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής. Η ομάδα της Ιντιάδα επιβλήθηκε 130-109 των Νικς, κάνοντας το μοναδικό break στην σειρά και θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς.

Εξαιρετικός για μία ακόμα φορά ήταν ο Χαλιμπέρτον που είχε 26 πόντους, ενώ από 20 πρόσθεσαν οι Σιάκαμ και Νέμπχαρντ, ενώ για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτιΒιντσένζο με 39 πόντους και άλλους 26 πρόσθεσε ο Μπερκς, τη στιγμή που ο Μπράνσον έσπασε το χέρι του στη διάρκεια του ματς και αποχώρησε.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-39, 55-70, 84-101, 109-130.

 

ΝΒΑ

Από τους Κινγκς στους Ράπτορς μέσω ανταλλαγής ο Βεζένκοφ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Πρωταθλητές οι Celtics μετά από 16 χρόνια, σήκωσαν το 18ο | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Εβγαλαν αντίδραση οι Μάβερικς και διέλυσαν τους Σέλτικς | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO