Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Θησέας: Δικαιώθηκε η φιλοσοφία μας και η σκληρή δουλειά!

Ο απολογισμός του Θησέα μετά την επάνοδό του στην Α’ κατηγορία Χανίων

 

Σε κλίμα ενθουσιασμού ο Θησέας γράφει τον επίλογο της εφετινής του επιτυχημένης πορείας. Οι κιτρινόμαυροι μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν στην Α’ κατηγορία Χανίων καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ, μετά την δραματική χθεσινή τελευταία αγωνιστική.

Η ιστορική ομάδα των Περιβολίων σε ανάρτησή της κάνει σημειώνει πως η άνοδος ήρθε δίκαια, κάνει αναφορά στη φιλοσοφία του συλλόγου με την συμμετοχή πολλών νεαρών παιδιών από τα σπλάχνα της ομάδας, μοιράζει συγχαρητήρια στο προπονητικό δίδυμο των Πέτρου Γιανναράκη και Γιώργου Σπαράκη, στον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γκολέμη  ενώ στέλνει και το μήνυμα τις επόμενης ημέρας.

Παράλληλα δεν παραλείπει να συγχαρεί τον πρωταθλητή της κατηγορίας Ήφαιστο ο οποίος νίκησε την Αμιλλα και χάρισε στον Θησέα τη δεύτερη θέση σημειώνοντας με νόημα “μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δικαίωσε στον μέγιστο βαθμό τον τίτλο του Πρωταθλητή και με την αγωνιστικότητα του δικαίως κατέκτησε την κορυφή”.

Καταλήγοντας οι άνθρωποι του Θησέα αφιέρωσαν την άνοδο στον Γεν. Αρχηγό Κώστα Μπόλανη!

Η ανακοίνωση του Θησέα:

Οι χαρές και λύπες είναι μέσα στην ζωή μας, με το ποδόσφαιρο να καταλαμβάνει μερίδιο από τις όποιες χαρές και λύπες. Ευτυχώς ως οργανισμός Θησέας είχαμε περισσότερες χαρές φέτος με την χρονιά να ολοκληρώνεται με την μεγάλη επιστροφή της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία του τοπικού Χανίων μετά από απουσία ενός έτους.

Μια άνοδο δίκαιη καθώς η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο με αρκετά δικά της παιδιά. Τα δικά της παιδιά είναι αυτό που λέμε από τα σπλάχνα της που μαζί με τα έμπειρα παιδιά που ήρθαν, ολοκλήρωσαν τον στόχο που βάλανε από κοινού Διοίκηση προπονητές και παίκτες.

Η φιλοσοφία της αξιοποίησης των παιδιών της Ακαδημίας όπου γίνεται καθημερινά σημαντική δουλειά από όλους τους προπονητές της παρά τις δυσκολίες (απουσία έδρας) ακολουθήθηκε στο έπακρο και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δικαίωση τόσο για την επιλογή να πορευτούμε με τεχνικό δίδυμο τους έμπειρους προπονητές Γιαννάρακη Πέτρο και Σπαράκη Γιώργο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γκολέμη Κώστα, όσο και για την δημιουργία της Β’ ομάδας που μαζί με την Α’ ομάδα λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Μια νέα αγωνιστική σεζόν με αρκετά νέα δεδομένα και μια διαφορετική πρόκληση είναι μπροστά μας που με πίστη στο όραμα και τον στόχο από όλους που συνθέτουν την οικογένεια του Θησέα (αναφερόμαστε και στους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύονται) θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον πρωταθλητή της κατηγορίας μας Ήφαιστο που μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δικαίωσε στον μέγιστο βαθμό τον τίτλο του Πρωταθλητή και με την αγωνιστικότητα του δικαίως κατέκτησε την κορυφή.

Συγχαρητήρια στους επίσης πρωταθλητές, Απόλλων Αγίου Ιωάννη, Κ19 Χανίων και στα κορίτσια του Χαλη. Τέλος συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και αναφερόμαστε στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας, την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Χανίων και τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια της Κατηγορίας.

Όσο για τις ομάδες που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους θα συμφωνήσουμε με τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού Φαμπρίτσιο Ντορνέλας ο οποίος τον Νοέμβριο του 2017 μετά από μια ακόμα ήττα της ομάδας του της Ομόνοιας δήλωσε τα εξής μέσω των social media: “Mετά από μια απογοήτευση ή ήττα, μην χάσεις χρόνο μετανιώνοντας. Σκέψου τον απολογισμό για να μην επανέλθουν ξανά. Να επιμένουμε και ποτέ, ποτέ μην τα παρατήσουμε” .

Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα κλείσουμε με το σύνθημα των παιδιών της Ακαδημίας μας και την αφιέρωση της ανόδου στην Α’ κατηγορία στον Γεν. Αρχηγό μας Κώστα Μπόλανη.

“Σεισμός σεισμός 9,2 και αν δεν το καταλάβατε Θησέας Περιβολίων”

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει τελικά στον Αστέρα Χαλέπας ο Γιώργος Μπονατάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Παραμένει στην προεδρία του Αστέρα Χαλέπας ο Ευθυμάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Αστέρας Χαλέπας: Πετυχημένη η Γ.Σ. – Ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO