Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Ο Ήφαιστος νίκησε την Άμιλλα και της στέρησε την άνοδο!

Η Άμιλλα ηττήθηκε με 4-1 από τον Ήφαιστο εντός έδρας και δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό που θα της έδινε την άνοδο, μένοντας την τελευταία αγωνιστική εκτός του μεγάλου στόχου…

 

Η Άμιλλα υποδέχθηκε τον πρωταθλητή Ήφαιστο στο Μόδι με μοναδικό στόχο να πάρει την ισοπαλία ή τη νίκη που θα της έδινε την άνοδο δίχως να την ενδιαφέρει τι θα έκανε ο Θησέας και ο Κρητικός Αστέρας. Τελικά το εμπόδιο του Ηφαίστου όμως αποδείχθηκε υψηλό, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-1 στο Μόδι και η Άμιλλα δεν κατάφερε να πάρει αυτό που τόσο πολύ ήθελε, μένοντας τελικά στην 4η θέση, μακριά από την προνομιούχο δεύτερη που θα της έδινε την άνοδο και την επιστροφή στην Α’ κατηγορία.

Στο 17ο λεπτό ο Ήφαιστος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Γεωργανά όμως να αποκρούει ένα καλό σουτ παίκτη των φιλοξενουμένων και να κρατάει το «0». Ό,τι δεν πέτυχε όμως στο 17’, το κατάφερε στο 23’ ο Ήφαιστος, με τον Ποντίκα να βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή μετά από εξαιρετική πάσα και να ανοίγει το σκορ, βάζοντας δύσκολα στην Άμιλλα. Στη συνέχεια η Άμιλλα προσπάθησε να αντιδράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ανεβάζοντας τις γραμμές της και κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ. Στο 29’ ήρθε και η καλύτερη στιγμή της ομάδας του Μοδίου στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ντόκο έπιασε ένα πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση και ο Μελισσινός απέκρουσε δύσκολα κρατώντας το 0-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ήφαιστος βρήκε και δεύτερο γκολ, σε ένα πολύ δύσκολο σημείο για τον Άμιλλα, με τον Μπόκολο να εκμεταλλεύεται κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και να κάνει το 0-2 μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο η Άμιλλα μπήκε με διάθεση να πιέσει και να ρισκάρει καθώς χρειαζόταν πλέον δύο γκολ για την άνοδο. Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το 0-3 όταν ο Μπόκολος αστόχησε από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή.

Στο 71’ ο Μπιτσάκης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από μία εξαιρετική ενέργεια του Ντόκο από τα δεξιά. Το γκολ ήρθε τελικά για την Άμιλλα στο 74’, όταν ο Ντόκο βρήκε τον Ασκητίδη, εκείνος έκανε τη σέντρα, ο Νταουντάκης έκανε κακή εκτίμηση και ο Νικάκης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Μοδίου. Η Άμιλλα όμως πριν καλά καλά προλάβει να συγκροτηθεί μετά το γκολ της, δέχθηκε και τρίτο τέρμα, με τον Ποντίκα να σκοράρει αφού η μπάλα πέρασε από όλους μετά από σέντρα από τα δεξιά και να κάνει το 1-3.

Ο Ήφαιστος έβαλε… ταφόπλακα στο όνειρο της Άμιλλας με τον Ποντίκα να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 78’ με σουτ από τα όρια της περιοχής και να κάνει το 1-4. Ο Νικάκης έχασε μία μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-4 ένα λεπτό μετά το τέταρτο γκολ του Ηφαίστου και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το 1-4 υπέρ του Ηφαίστου έμεινε έως το φινάλε, με τον Ήφαιστο να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να ανεβαίνει στους 61, σε αντίθεση με την Άμιλλα που έμεινε στους 54 και έχασε την άνοδο στην ισοβαθμία, παρά την μεγάλη της προσπάθεια.

Άμιλλα – Ήφαιστος 1-4

Β’ ΕΠΣΧ: 26η αγωνιστική
Γήπεδο: Μόδι
Σκόρερ: 74′ Νικάκης / 23′, 75′, 78′ Ποντίκας, 45+1′ Μπόκολος
Διαιτητής:
Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης-Μπραουδάκη
Οι συνθέσεις:

Άμιλλα: Γεωργανάς, Παρασκευόπουλος, Φυντικάκης (57’ Ποντικάκης), Κτιστάκης, Καστρινάκης, Μπεριάδης, Ψαρουδάκης (69’ Μπιτσάκης), Μυλωνάκης, Νικάκης (84’ Ξεκουκουλωτάκης), Ασκητίδης Ντόκο

Ήφαιστος: Μελισσινός, Καφούσης, Παλαϊτάκης, Σίνης, Μαθιουδάκης (55’ Νταουντάκης), Σπανουδάκης (80’ Γαρυφαλής), Λαβράνος Α. (74’ Κουτσοκολάκης), Μπόκολος (80’ Καβρουδάκης), Ποντίκας, Σχοινάς (55’ Χαλεβελάκης), Λαβράνος Ι.

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO