Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Γιανναράκης στο sportcaster.gr: Η θέση μας είναι στην Α’ κατηγορία

Ο Πέτρος Γιανναράκης μίλησε στο sportcaster.gr για την άνοδο του Θησέα στην Α’ ΕΠΣΧ και αφιέρωσε την επιτυχία της ομάδας του στον γενικό αρχηγό Κώστα Μπολάνη

 

O Θησέας επικράτησε με 5-2 του Τιτάνα και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Άμιλλας από τον Ήφαιστο με 4-1 τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΧ και πήρε την άνοδο για την Α’ κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Θησέα Πέτρος Γιανναράκης παραχώρησε δηλώσεις στο sportcaster.gr, και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του το άξιζε, αλλά και ότι το σωματείο πρέπει να βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣΧ.

«Ήταν ένα πρωτάθλημα που από ένα σημείο και μετά ήταν τέσσερις ομάδες για τις δύο θέσεις. Ο Ήφαιστος έδειξε μία σταθερότητα, από την αρχή της σεζόν ήταν στην πρώτη θέση. Εμείς μετά από τον πολύ καλό πρώτο γύρο που κάναμε και με όσα είχαμε δουλέψει το καλοκαίρι, κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, αν εξαιρέσουμε τρία αποτελέσματα ου δεν έπρεπε να φέρουμε γιατί ήμασταν καλύτεροι. Και στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο ήμασταν ανταγωνιστικοί» είπε αρχικά ο Πέτρος Γιανναράκης που πρόσθεσε:

«Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ, στηριζόμαστε σε παιδιά από την ακαδημία μας, δεν έχουμε γήπεδο, δεν έχουμε αποδυτήρια. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά να πετύχουμε πράγματα. Το έχουμε ξανακάνει παλαιότερα. Θεωρώ ότι το αξίζαμε περισσότερο από όλες τις ομάδες, για τις ώρες που αφιερώσαμε στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήμασταν και λιγότεροι από ένα σημείο και μετά».

Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην «επόμενη μέρα» και αφιέρωσε στον Κώστα Μπολάνη την άνοδο: «Ελπίζω να εμφανιστούμε όπως πρέπει στην πρώτη κατηγορία. Η θέση μας είναι εκεί, είμαστε ομάδα με ιστορία και πρέπει πάντα να κοιτάζουμε πιο ψηλά. Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο που τελείωσε το πρωτάθλημα όπως του άξιζε, παίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι σαν να μην έχει κριθεί κάτι. Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη στον γενικό αρχηγό της ομάδας Κώστα Μπολάνη που είχε μία περιπέτεια με την υγεία του και νομίζω ότι του αξίζει. Ελπίζω να είναι γρήγορα κοντά μας!»

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO