Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Έκανε το χρέος του ο Θησέας, πήρε το δώρο του Ηφαίστου και πανηγύρισε την άνοδο | pics

Ο Θησέας με εμφατική νίκη 5-2 κόντρα στον Τιτάνα και σε συνδυασμό με την ήττα της Άμιλλας από τον Ήφαιστο πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΧ σε ένα δραματικό φινάλε που μας επιφύλαξε και η 2η κατηγορία των Χανίων.

 

Ο Θησέας επιστρέφει στην 1η κατηγορία των Χανίων καθώς μετά τη νίκη του με 5-2 κόντρα στον Τιτάνα άκουσε τα ευχάριστα από το Μόδι εκεί που η Άμιλλα δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και έτσι η ομάδα των Περιβολίων την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να βρεθεί στην 2η θέση και να “σφραγίσει” το εισιτήριο της ανόδου.

Καταιγιστικός ο Θησέας ο οποίος νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καραμιχάλη στο 18′ με το οποίο έγινε το 1-0 και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Στο 34′ ο Παλαθούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Περιβολίων για το 2-0 ενώ με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Κρασάκης έγραψε το 3-0.

Στην επανάληψη με τον Μεγαλακάκη η ομάδα του Πέτρου Γιανναράκη έκανε το 4-0 στο 63ο λεπτό και στο 69′ ο Γκιώκα με πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου για το 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Τιτάνα στο 76′ μείωσαν σε 5-1 με τον Ματζοράκη τον Γιάννη ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 86′ διαμόρφωσε από το σημείο του πέναλτι το 5-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Θησέας – Τιτάν  5-2

Β’ ΕΠΣΧ:26η αγωνιστική
Γήπεδο: Βαρύπετρο
Σκόρερ: 18′ Καραμιχάλης, 34′ Παλαθούρας, 45′ Κρασάκης, 63′ Μεγαλακάκης, 69 πέν Γκιώκα / 76′, 86′ πέν. Ματζοράκης Γιαν
Αποβολές:
Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Βράγκου-Κολοκοτρώνης

Συνθέσεις
Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κονσολάκης, Χαιρετάκης (75′ Αντικίδης), Έξαρχος, Κρασάκης, Παλαθούρας, Γκιώκα, Μεγαλακάκης (75′ Παντελάκης), Ανδρεάδης (70′ Λάκκας), Σγουρομάλλης (70′ Βουρδουμπάς), Χατζηδάκης, Καραμιχάλης (70′ Παπαδημητράκης)

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μουσουράκης (46′ Ψαρουδάκης), Ευθυμάκης, Μπατής (46′ Μιχελαράκης), Καπλάνης, Φραγκιαδάκης Μ. (62′ Φραγκιαδάκης Ο.) Αννιτσάκης, Μουτσάκης, Ματζοράκης Ι. Σπαθαράκης, Ματζοράκης Αρτ. Χαροκοπάκης (55΄Πέπα),

 

 

Β' ΕΠΣΧ

Στον Αστέρα Χαλέπας ο Παλαθούρας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Ποσειδώνας Τσικαλαρίων: Ανακοίνωσε συνεργασία με την GK Goalkeeper Academy του Κώστα Γύπαρη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 14-15 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα στο πρωτάθλημα – 7/9 ξεκινάει το Κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO