Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Συγχαρητήρια Μινωταύρου σε Βόρφι για το ντεμπούτο

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Χανίων πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και η πρώην του ομάδα έσπευσε να τον συγχαρεί

 

Ντεμπούτο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έκανε χθες, στο τελευταίο παιχνίδι των Χανίων στη σεζόν, ο Μάνος Βόρφι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε αλλαγή στο 82ο λεπτό του αγώνα με την Ηλιούπολη καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μινώταυρος που ήταν η ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, συνεχάρη τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και του έστειλε θερμές ευχές για ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μάνο Βόρφι συγχαρητήρια!
Ο Οργανισμός του Μινώταυρου θέλει να συγχαρεί θερμά τον Μάνο Βόρφι για την παρθενική του συμμετοχή με την ομάδα των Χανίων στο πρωτάθλημα της Super League 2!
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ανταμείφθηκε από τον προπονητή του, παίζοντας ως αλλαγή στα τελευταία σχεδόν 10 λεπτά του αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Ενα παιδί που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και κατάφερε μετά από λίγο καιρό να έχει και με τη “βούλα” την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε στον Μάνο Βόρφι η συνέχεια του να είναι ανάλογη και να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά του.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO