Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Περήφανοι για όσα πετύχαμε – Θα γίνει ραντεβού με την διοίκηση | video

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για την επόμενη μέρα της συνεργασίας του με τα Χανιά, μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας

 

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Ηλιούπολη, τονίζοντας ότι θα γίνει επαφή με την διοίκηση για την επόμενη μέρα, ενώ παράλληλα δήλωσε περήφανος για όσα πέτυχε η ομάδα την φετινή σεζόν.

«Θέλαμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά και νομίζω ότι το καταφέραμε με μία καλή εμφάνιση και μία ευρεία νίκη» είπε αναφορικά με το παιχνίδι, τονίζοντας στη συνέχεια: «Ήμασταν μαζί με την Athens Kallithea στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μπήκαμε μαζί στα πλέι οφ. Κατά γενική ομολογία κάναμε την διαφορά στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίξαμε. Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν πετύχαμε το όνειρο που θέλαμε, το οποίο πιστεύαμε».

«Αισθανόμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε φέτος, θέλω να ευχαριστήσω όλους στον οργανισμό, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του που μας έδειξε έμπρακτα. Έχουμε προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, και μετά θα γίνει ραντεβού με την διοίκηση, θα αξιολογηθούν τα πράγματα και θα δούμε την επόμενη μέρα» τόνισε για την επόμενη μέρα ο Γιάννης Ταουσιάνης και πρόσθεσε:

«Είμαι 13 μήνες εδώ, έχω χαρεί και έχω ευχαριστηθεί την συνεργασία, η συνεργασία μας με την διοίκηση ήταν άψογη, υπήρχαν γενικά συνθήκες που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει».

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO