Connect with us

Χανιά

Μάναλης: Βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα – Αν έρθει πρόταση από παραπάνω κατηγορία θα το κοιτάξω

Ο Γιώργος Μάναλης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την φετινή χρονιά του με την ομάδα των Χανίων, ενώ παράλληλα μίλησε και για την επόμενη μέρα

 

Ο επιθετικός των Χανίων παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Ηλιούπολη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βραβείο του πρώτου σκόρερ που ενδέχεται να κατακτήσει, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα.

«Θέλαμε να τερματίσουμε σίγουρα δεύτεροι, η προσπάθεια έγινε αλλά στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή μέσα στην χρονιά, έχει πολύ καλούς παίκτες, τον καλύτερο προπονητή στην κατηγορία, καλή διοίκηση, ωραία πόλη, κόσμο, εύχομαι να παλέψει και τη νέα χρονιά για τον ίδιο στόχο» είπε για την φετινή σεζόν και αναφέρθηκε στο βραβείο του πρώτου σκόρερ:

«Κάθε επιθετικός θέλει να έχει ένα βραβείο πρώτου σκόρερ, αλλά στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την άνοδο. Είμαι χαρούμενος όμως και για τα γκολ και για όλη την προσπάθεια».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα: «Εδώ οι συνθήκες είναι ιδανικές, δεν έχω το παραμικρό παράπονο ούτε από τον κόσμο, ούτε από την διοίκηση, ούτε από κανέναν. Από εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο, να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα, που θεωρώ ότι θα έχει δυναμική και του χρόνου. Σίγουρα είναι μία πολύ οπτική για εμένα. Αν έρθει κάτι που θα είναι καλύτερο, από την άποψη κατηγορίας και όχι οικονομικό, θα το κοιτάξω. Δεν λέω ότι θα πάω σίγουρα αλλά βλέπω και το μέλλον μου στην ομάδα».

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO