Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν ότι δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα”

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός της ΡΕΑ Στέλιος Κοζανίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

 

 

ΡΕΑ και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε, με βάση και την εικόνα της ομάδας του, τον τεχνικό της ΡΕΑ Στέλιο Κοζανίδη ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτριών του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Στέλιος Κοζανίδης 

«Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο στα άλλα παιχνίδια. Είχαμε τις ευκαιρίες και την κατοχή. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από την ΑΕΛ. Αν θυμάμαι καλά η Μανουκαράκη έπιασε την μπάλα στο β’ μέρος στο 90’. Προσπαθήσαμε να βρούμε γρήγορα ρυθμό μετά το γκολ που δεχθήκαμε.

Είχαμε καλή κυκλοφορία και κίνηση αλλά όχι αποτελεσματικότητα. Η ΑΕΛ έβαλε ένα γκολ από ένα λάθος δικό μας και προηγήθηκε. Μετά προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό και όσο περνούσε η ώρα το άγχος ήταν στη μεριά μας.

Φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή σχετικά εύκολα, ισοφαρίσαμε με την Γκάτσου και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Όμως, στο ποδόσφαιρο αν δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα δεν κερδίζεις.

Όμως, τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Από κει και πέρα είναι ακόμα 2 ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 2 νίκες με ένα καλό πρόσωπο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στο ματς με τον Βόλο».

Για την αγωνιστική απραξία τόνισε:

«Ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν ότι δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Γιατί τις ευκαιρίες τις είχαμε. Όμως, είναι λογικό μετά από 3 εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση και με τις γιορτές του Πάσχα, το μυαλό μας να είναι πιο χαλαρό.

Επίσης, δεν παύει μία τέτοια διακοπή να σε επηρεάσει, είτε στον ρυθμό, είτε στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά είχαμε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα. Και αυτό ήταν θέμα της αποχής».

Για την επιστροφή της Εράσο:

«Η Εράσο άργησε πολύ να ξαναμπεί στην ομάδα. Από τον Δεκέμβριο που της παρουσιάστηκε το πρόβλημα μπήκε ξανά τον Μάρτιο. Έπαιξε 2 ματς ως αλλαγή και μετά μεσολάβησε η αποχή 3ών εβδομάδων. Είναι μία παίκτρια πολύ καλή με καλά στοιχεία.

Εμείς υπολογίζουμε όλες τις παίκτριες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και μετά θα συζητήσουμε το θέμα των αλλαγών, αν υπάρξουν, στο ρόστερ, αλλά είναι πολύ νωρίς».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Δύο ακόμα προσθήκες ο Ηρόδοτος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO