Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Δημητρογιαννάκης στο sportcaster.gr: Μέχρι τέλη Ιουνίου έτοιμο το γήπεδο του Αλικιανού | pics

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Πλατανιά, Στέλιος Δημητρογιαννάκης μίλησε στο sportcaster.gr για το γήπεδο του Αλικιανού, δίνοντας το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμο προς χρήση

 

Το γήπεδο του Αλικιανού αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι για τον δήμο Πλατανιά και τον αθλητισμό της περιοχής της Δ.Ε. Μουσούρων, καθώς από το καλοκαίρι του 2022 έχει κλείσει για πλήρη ανακατασκευή. Πλέον, δύο χρόνια μετά, το γήπεδο της ΑΕ Κυδωνίας δεν είναι έτοιμο ακόμα, με την ομάδα να αναγκάζεται να αγωνίζεται αυτό το διάστημα μακριά από το «σπίτι» της και φιλοξενούμενη σε άλλα γήπεδα.

Μιλώντας στο sportcaster.gr, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Πλατανιά, Στέλιος Δημητρογιαννάκης, ο οποίος να σημειωθεί πως  παράλληλα είναι και μέλος της διοίκησης του συλλόγου, κάνει μία σημαντική αποκάλυψη για το χρονοδιάγραμμα της παράδοσης του έργου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμο.

Ο Στέλιος Δημητρογιαννάκης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων με την ΑΕ Κυδωνίας την οποία υπηρετεί επίσης ως μέλος της Διοίκησης

Τη Δευτέρα ξεκινούν ξανά τα έργα στο γήπεδο του Αλικιανού

Η ανακατασκευή ξεκίνησε το 2022, με τα έργα να προχωρούν με μεγάλη καθυστέρηση. Πιο συγκεκριμένα, ο ανάδοχος εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έχει πάρει δύο εξάμηνες παρατάσεις (δικαίωμα που του έδινε ο νόμος λόγω κορωνοϊού και για του πολέμου στην Ουκρανία) για την παράδοσή του. Το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει αρκετές γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν και τα έργα θα ξεκινήσουν ξανά και μάλιστα άμεσα.

Οπως αναφέρει ο κ.Δημητρογιαννάκης “Καταφέραμε το τελευταίο διάστημα να λύσουμε κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το έργο καθώς είχαμε αναβαθμίσει την αρχική μελέτη. Πλέον όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και τα έργα στο γήπεδο του Αλικιανού θα ξεκινήσουν ξανά από αύριο Δευτέρα (13/05), πέντε μήνες μετά την τελευταία φορά που ο εργολάβος βρέθηκε στον χώρο (Δεκέμβριος 2023). Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η εκσκαφή και παράλληλα θα γίνει η τοποθέτηση των αγκυρίων, προκειμένου να στηριχτούν οι ιστοί των τεσσάρων επιπλέον προβολέων (υπάρχουν ήδη δυο) που θα φωτίζουν το γήπεδο”.

Στη συνέχεια, όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, των πάγκων, αλλά και των τερμάτων, που βρίσκονται ήδη στο γήπεδο όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο κ.Δημητρογιαννάκης, ο Δήμος έχει δώσει οριακή προθεσμία στον ανάδοχο για την παράδοση του γηπέδου την 26η Ιουνίου 2024, καθώς σε διαφορετική περίπτωση έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά.

Ποιες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί

Μέχρι στιγμής, στο γήπεδο του Αλικιανού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, στο σημείο δηλαδή όπου θα τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας. Επίσης έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο, έχει πέσει το μπετόν για την περίφραξη και παράλληλα, ο Δήμος με δικά του συνεργεία έχει προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και βαψίματος των αποδυτηρίων και άλλων χώρων που είναι εκτός μελέτης.

«Διακαής πόθος του Δήμου να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες στο γήπεδο του Αλικιανού»

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcaster.gr, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Πλατανιά, Στέλιος Δημητρογιαννάκης τόνισε ότι μεγάλη επιθυμία είναι η επιστροφή της ΑΕ Κυδωνίας στην φυσική της έδρα σύντομα.

«Διακαής πόθος του Δήμου είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες στο γήπεδο του Αλικιανού. Μεγάλη επιθυμία είναι η επιστροφή της ΑΕ Κυδωνίας στην φυσική της έδρα, η οποία θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα στην Δημοτική Ενότητα Μουσούρων» ήταν τα λόγια του Στέλιου Δημητρογιαννάκη.

Να σημειωθεί τέλος ότι στο αθλητικό κέντρο του Αλικιανού θα υπάρχει και κουλουάρ για τις ανάγκες αθλητών του στίβου, ενώ θα διαθέτει και προθερμαντήριο.

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Ήφαιστο ο Κοτρωνάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO