Connect with us

Διεθνή

Champions League: Ρεάλ-Μπάγερν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού

Ολα τα βλέμματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.

 

Μεγάλο ματς απόψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου θα κονταροχτυπηθούν δύο κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε μία απ’ τις πιο παραδοσιακές «μάχες» με τρόπαιο την συμμετοχή στον τελικό απέναντι στον Μπορούσια Ντόρτμουντ που χθες απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το 2-2 του πρώτου ματς, αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς. Ένας πραγματικός «τελικός» πρόκρισης καθώς όλα είναι στο μηδέν ουσιαστικά για Ισπανούς και Γερμανούς. Με μοναδικό πλεονέκτημα για τη «βασίλισσα» την έδρα.

Η Ρεάλ έχει ήδη εξασφαλίσει το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ η Μπάγερν αναζητά τον τελικό του Champions League ως… σωσίβιο σε μια πολύ κακή σεζόν γι’ αυτή.

Οι Βαυαροί για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να κάνουν κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς από τη σεζόν 2021-22. Να νικήσουν τη Ρεάλ στην έδρα της. Η τελευταία φορά που αυτό συνέβη ήταν στα προημιτελικά εκείνης της σεζόν (3-2 απ’ την Τσέλσι). Φέτος, πάντως, η «βασίλισσα» δεν έχει νικήσει κανένα απ’ τα δύο ματς στη φάση νοκ άουτ που έχει δώσει. Φέρνοντας ισοπαλίες με Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι.

Η σπουδαία ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αρχίζει στις 22:00 και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από Cosmote Sport 1 και MEGA.

Διεθνή

Euro 2024: Μεγάλα ντέρμπι στους “8” | Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Euro 2024: Δείτε όλα τα γκολ της φάσης των “16” | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO