Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Η ήττα δυσκολεύει τις πιθανότητες, οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος | video

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Ταουσιάνης.

 

“Σε ένα παιχνίδι μεγάλης σπουδαιότητας και απέναντι σε έναν αντίπαλο, ξεκινήσαμε με σοβαρότητα και προσήλωση. Ήταν πολύ τακτικό στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο, ίσως με καλύτερες στιγμές για εμάς. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε όπως τελειώσαμε το πρώτο και με διάθεση να κυνηγήσουμε τη νίκη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα, υπήρξε αντίδραση και μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας.

Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, ίσως θα χρειαζόμασταν στην πίεση περισσότερες ατομικές ενέργειες γιατί είναι ένας τρόπος να διασπάσεις την άμυνα. Παρ’ όλα αυτά κάναμε τις ευκαιρίες δίχως να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά χάσαμε και αυτή η ήττα δυσκολεύει τις πιθανότητες μας για διεκδίκηση της ανόδου. Στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές πρέπει να κάνουμε το απόλυτο και η Καλλιθέα δύο ήττες. Όσο υπάρχουν ελπίδες, οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε. Έτσι και αλλιώς η ζωή είναι δύσκολη και άδικη αλλά οφείλεις να συνεχίσεις” ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Ταουσιάνη μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Για την εμφάνιση στην Ηλιούπολη: “Το είπα και τότε, δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα είχαμε προϋποθέσεις να κερδίσουμε, εκεί δεν τις είχαμε. Και η ήττα από την Ηλιούπολη μας έχει φέρει στους έξι βαθμούς και μειώνει τις πιθανότητες. Τα πράγματα είναι απλά, αν δεν είσαι καλός”.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO