Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Σπανός: Ο Ιωνικός δεν επιλέγει παιχνίδια, δεν πανηγυρίζουμε με την στενοχώρια του άλλου | video

Δηλώσεις που δείχνουν το επίπεδο που χαρακτηρίζει τον τεχνικό του Ιωνικού έκανε ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά.

 

Αρχικά ο προπονητής του Ιωνικού δήλωσε: “Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα είχαμε ελάχιστες και έχουμε ελάχιστες ελπίδες όμως επειδή το dna του Ιωνικού μας υπαγόρευαν για την ιστορία μας, το όνομα μας ώστε να τα δώσουμε όλα σήμερα και αυτό θα κάνουμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου βγάλαμε φάσεις για εκτός έδρας παιχνίδι, όπως το ίδιο έγινε και για τον αντίπαλο.

Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο στα παιδιά για την εικόνα τους. Η στενοχώρια που υπάρχει είναι και σε μένα γιατί ξέρω πως δεν πρέπει να χαίρεσαι ως αντίπαλος και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο δύσκολο με την Καλλιθέα”.

Για την διαδικασία των play offs και το αν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες: “Ο Ιωνικός δεν επέλεξε κανένα παιχνίδι, είμαστε αήττητοι και χάσΑμε 4 βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Αν υπάρχουν ομάδες που επιλέγουν παιχνίδια θα πρέπει να μείνουν εκτός ποδοσφαίρου. Είπα στα παιδιά ότι με την στενοχώρια του αντιπάλου δεν πρέπει να την πανηγυρίζουμε έξαλλα. Σέβομαι πραγματικά την διοίκηση των Χανίων, τον Γιάννη Ταουσιάνη που είναι φίλος μου και εξαιρετικός προπονητής. Οι ομάδες έχουν καλές σχέσεις, είναι λίγο στενάχωρο το ζήτημα και αν θέλουμε να υποστηρίξουμε το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να ανταπεξέρχονται όλοι όπως το κάναμε εμείς σήμερα”.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO