Connect with us

Γιούχτας

Εντός έδρας ήττα για τον Γιούχτα και σε δύσκολη θέση οι Αρχανιώτες

Ο Γιούχτας ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή στις Αρχάνες και πλέον βρίσκεται στο -4 από την γραμμή της σωτηρίας

 

Ο Γιούχτας γνώρισε μία «κακή» ήττα από την Παναχαϊκή στις Αρχάνες καθώς οι Πατρινοί πέρασαν με 2-1 από την έδρα της ομάδας του Ηρακλείου. Οι πράσινοι παρέμειναν στους 17 βαθμούς ενώ η Παναχαϊκή ανέβηκε στους 21 και πλέον βρίσκεται πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα, με κοντινό πλασέ του Ζέκχοφ στο 16′ βάζοντας δύσκολα στον Γιούχτα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 31’ με το γκολ του Λώλη, μετά την ασίστ του Μπουτσάκη και το παιχνίδι στη συνέχεια είχε τεράστιο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης.

Η ομάδα που το πέτυχε ήταν τελικά η Παναχαϊκή, κάνοντας το 1-2 στο 80’ με τον Χριστόπουλο και φεύγοντας με ένα μεγάλο τρίποντο από την Κρήτη.

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Βρετός (Ροβίθης 67’) Τζανής (Λιποράσε 85’) Bruce (Κωστανασιος 85’) Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης (Τσίρης 67’) Μπουτσάκης (Δασκαλάκης 67’) Αλεξόπουλος

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Baret, Zamora, Προύντζος, De Tomas (Ιατρούδης 86’) Traore (Τσακνής 86’) Μασούρας, Μπαξεβάνος, Zekhov, Πετράτος (Χριστόπουλος 62’) De oliveira (Αλίμπε 52’)

Γιούχτας

Επίσημο το αντίο στον Κώστα Ανυφαντάκη: Ευχαριστούμε για την επαγγελματισμό σου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Το αντίο στον Γιώργο Τουτζάρη: Εις το επανιδείν…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO