Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μια ανάσα από τον τίτλο η ΑΕ Κυδωνίας πέρασε από τα Νεροκούρου

Μια ανάσα από τον τίτλο βρίσκεται η ομάδα της ΑΕ Κυδωνίας η οποία με δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή Νεροκούρου και οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα, μια αγωνιστική πριν το τέλος.

 

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο βρίσκεται η ΑΕ Κυδωνίας η οποία ξεπέρασε και το προτελευταίο εμπόδιο προς τον τίτλο καθώς επιβλήθηκε με 2-0 με τέρματα των Μάστορα και Κοπάτσι του Ηρακλή μέσα στα Νεροκούρου.

Αν και ανώτερη στο πρώτο μέρος η ομάδας της ΑΕ Κυδωνίας δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Στο 20′ μετά από συνδυασμένη προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Μάστορα ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Κοκάκη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 30’ η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη είχε την καλύτερη στιγμή της μέχρι εκείνο το σημείο καθώς μετά απο κόρνερ και διώξιμο της άμυνας ξ μπάλα έφτασε σον Μάστορα ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Σοφούλη ο οποίος με κεφαλιά “σημάδεψε” το δοκάρι του Σφακιωτάκη.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ευκαιρία στο 40’ όταν ο Γιαννακούρος απο πλάγια θέση απείλησε τον Τερεζάκη ο οποίος όμως έδιωξε με γροθιές τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ρευστό 0-1 παρέμενε με την ΑΕ Κυδωνίας να χάνει ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 80′ με τον Κοπάτσι.

Τελικά στο 90 ο Κοπάτσι με πλασέ “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του Αλικιανού όταν με πλασέ έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  και  φέρνει πλέον την ομάδα του Αλικιανού μια ανάσα από τον τίτλο.

Το ματς “σημαδεύτηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό του Σπανουδάκη στο αριστερό γόνατο με ασθενοφόρο να τον παραλαμβάνει απο το γήπεδο.

 

Ηρακλής Νεροκούρου – Α.Ε. Κυδωνίας  0-2

Α’ ΕΠΣΧ: 29η αγωνιστική
Ώρα: 17:30
Γήπεδο: Νεροκούρου
Σκόρερ: 55′ Μάστορας, 90′ Κοπάτσι
Αποβολές:
Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Παναγόπουλος

Συνθέσεις:
Ηρακλής Νεροκούρου (Παναγιώτης Παλαθούρας): Σφακιωτάκης, Παπαδάκης (72′ Συκαμιας), Κωνσταντουδάκης, Μαρκουλάκης, Κοντόπουλος (60′ Κεραμιανάκης), Βέρδος, Ξενάκης, Σπανουδάκης (63′ Φουάσης), Γιαννακούρος (72′ λ.τ. Μαρκουλάκης), Σωτηρίου, Γιαννολάρι (63′ Μυριδάκης).

Α.Ε. Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Τερεζάκης, Καλαϊτζάκης (46′ Κοπάτσι), Κοκάκης (82′ Καλλιάς), Τρικουνάκης, Σοφούλης, Κοντορινάκης, Κουρομιχελάκης (87′ Μαρινάκης), Μαθιουδάκης, Λεφάκης, Μπούκης (90′ Πλατινάκης Α.) Μάστορας.

 

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO