Connect with us

Γιούχτας

Τεράστια νίκη στο 95′ με γκολ buzzer beater του Κωστανάσιου!

Με χρυσό σκόρερ τον Κωστανάσιο στο 95ο λεπτό, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιούχτας κέρδισε 3-2 τον Ολυμπιακό Β’ κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή.

 

Το παιχνίδι ήταν άπειρο πω από το ξεκίνημα του με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη θέση στην οποία βρισκόταν μέχρι και πριν τη σέντρα του αγώνα.

Τελικά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 23ο λεπτό μετά από αντεπίθεση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Γιουχτα. Ο Τσέλιος έφυγε στην αντεπίθεση έπειτα από κόρνερ της ομάδας του Γιούχτα, πάτησε περιοχή και με ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η μοναδική φορά που κατάφερε να απειλήσει ο Γιούχτας ήταν στο 41’ όταν η κεφαλιά του Λώλη κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδούση.

To πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Πειραιώτες να έχουν το προβάδισμα ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιούχτας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε μέσα σε 11 λεπτά να κάνει την ανατροπή και να πάρει το προβάδισμα.

Στο 51′ ήταν ο Αλεξόπουλος που κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κάνοντας το 1-1 για τον Γιούχτα ενώ στο 62ο λεπτό ο Γιάννης Μπουτσάκης με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου των Αρχανών.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ανυφαντάκη με σωστή τακτική διατηρούσαν το προβάδισμα και παράλληλα μακρυά από την περιοχή του Πρινιωτάκη τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο η παγωμάρα ήρθε στο 85′ όταν ο Αργυρίου κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κωστανάσιου, ο διαιτητής έδειξε την παράβαση με τον Μπα να κάνει το 2-2.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο 2-2, ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα στο 95ο λεπτό για να πάρουν οι Αρχανιώτες μια τεράστια νίκη με τον Κωστανάσιο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ!

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Βρετός, Τζάνης, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Σαπουντζής (67′ Χ. Κωστούλας), Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Γιούχτας

Επίσημο το αντίο στον Κώστα Ανυφαντάκη: Ευχαριστούμε για την επαγγελματισμό σου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Το αντίο στον Γιώργο Τουτζάρη: Εις το επανιδείν…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO