Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: ” Βγάλαμε το κεφάλι απο το νερό και πήραμε μια ανάσα”

Η Θύελλα Καλαθενών ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής στην μάχη της παραμονής καθώς έφυγε με ένα σπουδαίο “διπλό” από την Παλαιόχωρα γεγονός που δίνει μια καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σύμφωνα με τον τεχνικό του συλλόγου Σπύρο Αρτζουχαλτζή.

 

 

Μεγάλη νίκη με 2-0 μέσα στην Παλαιόχωρα για την Θύελλα Καλαθενών η οποία έβγαλε το κεφάλι από το νερό και πήρε μια ανάσα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στο sportcaster.gr ο τεχνικός του συλλόγου Σπύρος Αρτζουχαλτζής. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κακή ποιότητα του ματς η οποία όμως ήρθε εξαιτίας του άγχους που είχαν οι δυο ομάδες για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά

Παρά τη μεγάλη νίκη εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Απλά σήμερα βγάλαμε το κεφάλι έξω από το νερό και πήραμε μια ανάσα. Όσο για το παιχνίδι, εμφανίστηκαν δύο αγχωμένες ομάδες οι οποίες πρόσεχαν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Εμείς είμασταν ελαφρώς καλύτεροι και περισσότερο αποτελεσματικοί. Καταφέρμας να βάλουμε δύο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού και όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίχτες και ανοίχτηκε θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ.

Αυτό το αποτέλεσμα μας φέρνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Δυστυχώς χάσαμε για το επόμενο παιχνίδι άλλους δύο ποδοσφαιριστές με κάρτες, ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχουμε την αριθμητική πολυτέλεια. Επειδή όμως σαν ομάδα είμαστε και για τα δύσκολα θα το παλέψουμε.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO