Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Ήρθαμε με αυτοπεποίθηση και πίστη, να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη

Μιλώντας την συνέντευξη τύπου του αγώνα, ο Γιάννης Ταουσιάνης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

 

Ο τεχνικός των Χανίων είπε αρχικά πως “ο έλεγχος συναισθημάτων είναι πολύ σημαντικός, καταφέραμε με ψυχραιμία να κλείσουμε τις στιγμές περηφάνιας που άνοιξαν. Ήρθαμε με αυτοπεποίθηση, πίστη γιατί ξέραμε καλά την ομάδα μας. Είναι σημαντικό ότι σε αυτό το παιχνίδι, σε αντίθεση με άλλα, ήμασταν κυνικοί γιατί ενώ είχαμε φάσεις δεν καταφέρναμε να πετύχουμε τόσα γκολ. Σταθήκαμε τυχεροί σε δύο φάσεις της Καλαμάτας και από εκεί και πέρα ελέγχαμε τον αγώνα και φτάσαμε στα υπόλοιπα γκολ, όπου έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες, βρέθηκαν οι ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε εξίσου καλά το αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας”.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για την κακή εικόνα της Καλαμάτας με τον ίδιο να μιλάει μόνο για τα Χανιά λέγοντας ότι “είναι πολύ σημαντικό να το διαχειριστούμε, στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα μας δεν ήταν τόσο κακή αλλά ήρθαν τα γκολ”.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO