Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οδυνηρή ήττα και υποβιβασμός για τις Γυναίκες του ΑΟ Χανιά

Το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της έπαιζε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά κόντρα στις Νέες Εργοτέλη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και με την ήττα της με 5-1 στο γήπεδο των Μουρνιών, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Γ’ Εθνική – Παραμονή για τις “κιτρινόμαυρες”.

 

Την ήττα με 5-1 γνώρισαν οι γυναίκες του ΑΟ Χανιά στις Μουρνιές από τις Νέες Εργοτέλη, για την 17η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Γιάννη Τσικουδάκη αποχαιρέτησε την κατηγορία, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ο ΑΟ Χανιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ντέρμπι παραμονής, με την Νιαδραδάκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να γράφει το 1-0 στο γήπεδο των Μουρνιών.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τις “μπλε”. Στο 22′ οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με την Τουγλή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ίδια παίκτρια ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα της γράφοντας το 1-2.

Κάπου εκεί η ομάδα του ΑΟΧ “κατέρρευσε” με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και άλλα γκολ και το ματς να κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Στο 35′ η Ασημώνη έγραψε το 1-3, ενώ στο 40′ με το δεύτερο προσωπικό της γκολ έκανε το 4-1. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Δρακογιαννάκη έβαλε το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, με το σκορ να μην αλλάζει και τις Νέες Εργοτέλη να πανηγυρίζουν τη νίκη, με την οποία κατάφεραν να παραμείνουν στην Β’ Εθνική, ενώ αντίθετα η Χανιώτικη ομάδα αποχαιρέτησε την κατηγορία.

ΑΟ Χανιά (Γιάννης Τσικουδάκης): Οικονομίδου, Πισσαδάκη, Καρόζη (46′ Γραβάνη), Χατζάκη (70′ Ζουριδάκη), Μακράκη, Κουρομιχελάκη, Νιαδραδάκη, λαγογιάννη, Νίλσεν, Καραμουσαδάκη, Γιαννακάκη.

Νέες Εργοτέλη(Ιωάννα Δούκα): Χουστουλάκη, Παπαδάκη Κ., Δασκαλάκη,, Τουγλή, Μανουσάκη, Ασημώνη, Καρπαθιωτάκη, Δρακογιαννάκη, Σημαιάκη, Σφινιά, Θεοδωρή.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO