Connect with us

Γιούχτας

Ήττα πισωγύρισμα από το Αιγάλεω

O Γιούχτας πέταξε στα σκουπίδια το διπλό της Πάτρας γνωρίζοντας την ήττα από το Αιγάλεω στις Αρχάνες με γκολ των Ναζίμ και Σταμένκοβιτς.

 

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής, ο Γιούχτας είχε το πλεονέκτημα για να κερδίσει την αθηναϊκή ομάδα και να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Super League 2.

Ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Γιούχτας, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι μια από αυτές που δημιούργησαν κατέληξε γκολ.

Ο Γιούχτας ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Μπουτσάκη να φεύγει άουτ ενώ στο 38′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αιγάλεω με τον Κόλλια ν’ αποκρούει εκείνη του Βάρκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ και τελικά ήταν το Αιγάλεω αυτό που κατάφερε να σκοράρει. Στο 62′ ο Ναζίμ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κόλλια και από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το 0-1. Στο 90′ σε μια αντεπίθεση του Αιγάλεω, ο Σταμένκοβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο έκανε το τελικό 0-2.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Κόλλιας, Τσίρης (72′ Θεοδωράκης), Τζανής, Μπρους (72′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (59′ Βρεττός), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωσταντακόπουλος, Μπάμπης, Βάρκας, Νταβιώτης (46′ Σταμένκοβιτς), Ναζίμ, Μπουλλάρι (72′ Γαρουφαλιάς).

Γιούχτας

Επίσημο το αντίο στον Κώστα Ανυφαντάκη: Ευχαριστούμε για την επαγγελματισμό σου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Το αντίο στον Γιώργο Τουτζάρη: Εις το επανιδείν…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Γιούχτας: Παρελθόν ο Τουτζάρης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO