Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Υπάρχει ικανοποίηση για την ομάδα μου”

Η Ρ.Ε.Α. επικράτησε με 3-0 της Καστοριάς και άφησε απόλυτα ικανοποημένο τον τεχνικό της Στέλιο Κοζανίδη

 

 

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Κοζανίδης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο ματς όσο και στις παίκτριες του και την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Κοζανίδη μετά το ματς

«Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία μάχεται και προσπαθεί να τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο.

Δεν ήταν εύκολο το ματς και το ξέραμε. Όμως, η ποιότητα και η αξία των παιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τη νοοτροπία που έχουμε, είναι στοιχεία που πρέπει να τα διατηρήσουμε. Αυτό φαίνεται και μέσα στην προπόνηση, όπου έχουμε καταφέρει να έχουμε γίνει ένα σώμα – ένα μυαλό και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Πετύχαμε μία πολύ καλή νίκη, τόσο από βαθμολογικής σημασίας, αλλά και από πλευράς της πολύ καλής εικόνας μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα μου».

Σχετικά με τη συνταγή για τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις απάντησε:

«Ξεκινάμε από τη νοοτροπία και το μυαλό μας. Όλη την εβδομάδα η σοβαρότητα που διακρίνει τα παιδιά και η δουλειά που κάνουν, τη μεταφέρουν σε κάθε αγώνα. Είναι, όμως, αυτό που σας είπα και πριν. Η ομάδα είναι ένα σώμα – ένα μυαλό και το βλέπετε σε κάθε ματς.

Δεν διακρίνουμε παιχνίδια και θεωρώ πως με την ποιότητα μας και το πως δουλεύουμε σαν σύνολο αυτός είναι ο δρόμος που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.

Σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε, παίζουμε για να κερδίσουμε. Σίγουρα υπάρχει πλήρη ικανοποίηση για τις παίκτριες μου.
Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια της και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μία… μηχανή των γκολ στην ΡΕΑ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κάτοικος Ρεθύμνου για τέταρτη χρονιά η Δήμητρα Μαρκουτσά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μαυροβούνιο

Βεατρίκη Σαρρή
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO