Connect with us

ΑΟΚ Χανιά

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΑΟΚ Χανιά

Ο ΑΟΚ Χανιά ήταν καλός, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στην ΓΕ Αγίων Αναργύρων καθώς ηττήθηκε με 76-71 εντός έδρας

 

Ο ΑΟΚ Χανιά προσπάθησε πολύ να πάρει σήμερα την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έκανε μία καλή εμφάνιση και έδειξε από το ξεκίνημα ότι δεν θα παρέδιδε εύκολα τα… όπλα, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 76-71 εντός έδρας από την ΓΕ Αγίων Αναργύρων.

Η ομάδα των Χανίων πάλεψε και το σκορ δεν… ξέφυγε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με το παιχνίδι στο ΕΑΚ Χανίων να είναι ντέρμπι. Στο φινάλε, οι παίκτες της ΓΕ Αγίων Αναργύρων αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, φτάνοντας παράλληλα και τις έξι φετινές νίκες. Από την άλλη, ο ΑΟΚ Χανιά παραμένει ουραγός στον όμιλο, δίχως κάποια νίκη.

ΑΟΚ Χανιά-ΓΕ Αγίων Αναργύρων 71-76

National League 2 – 3ος όμιλος: 20ή αγωνιστική
Δεκάλεπτα: 17-20, 36-39, 59-62, 71-76
Γήπεδο: ΕΑΚ Χανίων
Διαιτητές: Κουτσοδήμος-Ζαφείρη-Γκαραβέλλος (Πετράκης)

Χανιά (Παπανικολάου): Αλεξίου 6(1), Γεωργάκης 18(2), Πατεράκης 5(1), Παπαβασιλείου 31(5), Σταθάκης 2, Κοντογιάννης 9, Παλαιοκρασσάς, Γυπαράκης, Αποστόλου, Αθανασίου, Παπαδάκης.

Άγιοι Ανάργυροι (Φασουλόπουλος): Ζουμαδάκης 2, Λαγός 3, Παυλίτινας, Αλεξανδρόπουλος 12(1), Κεφαλάς 11(1), Γούνης 2, Αρκουμάνης 8(2), Παπαδάκης 2, Μπέλμπας 4, Τζελέπης , Χριστόδουλος 32.

ΑΟΚ Χανιά

Ολοκληρώνεται το ταξίδι του ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο κόντρα στον Ερμή, μια ακόμη ήττα για ΑΟΚ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εκτός έδρας Ηράκλειο και ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO