Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφουν τα κορίτσια του ΑΟΧ από τη Μύκονο

Με έναν πολύτιμο βαθμό επιστρέφουν στα Χανιά τα κορίτσια του Γιάννη Τσικουδάκη μετά και το 1-1 με την Α.Ε. Μυκόνου.

 

 

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ παρά τα προβλήματα της κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από τις Κυκλάδες και το γήπεδο “Άνω Μερά” της Μυκόνου αν και θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς στο φινάλε. Τα κορίτσια του Γιάννη Τσικουδάκη αγωνίστηκαν με την Οικονομίδου στο τέρμα καθώς δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους.

Έστω και έτσι όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10’ με την Νιαυραδάκη η οποία αρχικά έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι μπροστά της και στην συνέχεια με «μυτάκι» πρόλαβε την έξοδο της τερματοφύλακα της ΑΕ Μυκόνου για να γράψει το 0-1.

Στο 18’ ήρθε η ισοφάριση μετά από εκτέλεσε φάουλ και μια σύγχυση στην περιοχή η γηπεδούχος ομάδα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.
Το συγκρότημα του ΑΟΧ στο φινάλε έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες στο τέλος με μεγαλύτερη αυτή στο 96’ με την 14χρονη Ζουριδάκη η οποία έκανε εντυπωσιακή ενέργεια όμως νικήθηκε από την τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

AOX(Γιάννης Τσικουδάκης):Οικονομίδου, Μακράκη, Χατζάκη.Πισσαδάκη (46’ Καρόζη), Γιαννακάκη, Κουρομιχελάκη, Νιαυραδάκη, Νίλσεν, Καραμουσαδάκη, Λαγογιάννη, Γραβάνη (80’ λ.τ. Ζουριδάκη),

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO