Connect with us

Χανιά

Επιστροφή στις προπονήσεις για Χανιά – Παραμένουν τα προβλήματα

Αν και παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα play-offs τα Χανιά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει των κρίσιμων αγώνων

 

Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές των Χανίων επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε χορηγήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να γεμίσουν… μπαταρίες και πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς play off.

Παρά το γεγονός πως παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία των αγώνων και συνεπώς οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν σωστό προγραμματισμό, ο  Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων που θα κρίνουν τον στόχο της χρονιάς.

Πάντως για μια ακόμα μέρα εκτός έμεινε ο Νεμάνια Νίκολιτς που ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ ατομικό έκαναν οι Χρήστος Ελευθεριάδης, Δημήτρης Μάνος και Χρήστος Μπάτζιος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μετά από δυο ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου, για προπονήσεις στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, προπόνηση δύναμης και συνδυαστικό παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Χρήστος Ελευθεριάδης, Δημήτρης Μάνος και Χρήστος Μπάτζιος, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Νεμάνια Νίκολιτς.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 15 Μαρτίου, το πρωί στις 10:30 στη Μ.Ελιά.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO