Connect with us

Ακαδημίες

Στην προπόνηση της Κ10 του ΑΟΑΝ Σένκα, Πύλιος και Νοκάι

Γεύση από τους… μεγάλους πήρε η Κ10 του ΑΟΑΝ, καθώς Λεονάρντο Σένκα, Μπάμπης Πύλιος και Μάριο Νοκάι, βρέθηκαν στην προπόνηση των μικρών, που έδειξαν να απολαμβάνουν την προπόνηση με τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

 

Γνωριμία με τους παίκτες της πρώτης ομάδας του ΑΟΑΝ, είχε το τμήμα Κ10 του συλλόγου, με τους Λεονάρντο Σένκα, Μπάμπη Πύλιος και Μάριο Νοκάι να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους μικρούς, αλλά και να συμμετάσχουν στην προπίνηση.

Η ενημέρωση από τον ΑΟΑΝ:

Οι προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας μας με τους παίκτες της μεγάλης ομάδας συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα!

Αυτή τη φορά ήταν το τμήμα της Κ10 που είχε την ευκαιρία συναντήσει και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γ’ εθνική και συγκεκριμένα τους Λεονάρντο Σένκα, Μπάμπη Πύλιο και Μάριο Νοκάι.

Όπως κάθε φορά έγινε η γνωριμία των παικτών με τους μικρούς ποδοσφαιριστές, συζητώντας για διάφορα ποδοσφαιρικές θέματα και ιδιαίτερα για την πορεία τους από το ξεκίνημα τους στο ποδόσφαιρο, έως ότου φορέσουν τη φανέλα του ΑΟΑΝ.

Τόσο οι μεγάλοι, όσο και οι μικροί απόλαυσαν και διασκέδασαν στη συνέχεια την κοινή τους προπόνηση στο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι προπονητές τους.

Η συγκεκριμένη διαδικασία η οποία ξεκίνησε στις αρχές του έτους, θα συνεχίζεται ως το τέλος της σεζόν, με διαφορετικά τμήματα και διαφορετικούς παίκτες της ομάδας μας κάθε φορά!

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO