Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Φλέκκας: «Ο Αυγενάκης μου είπε να μην του ζητήσω ποτέ τίποτα για το μουσείο της Εθνικής»! | video

Ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” εκφράζει για μια ακόμη φορά το μεγάλο του παράπονο

 

Ούτε η πολιτεία ούτε η ΕΠΟ βοηθούν για το εθνικό ποδοσφαιρικό μουσείο με τα 4.000 εκθέματα, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Φλέκκας.

Ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Δίκη στο Open” όπου μίλησε για το μουσείο της Εθνικής στα Χανιά, δίχως να παραλείψει να εκφράζει τα παράπονά του για την αδιαφορία της πολιτείας αλλά και της ΕΠΟ.

Οπως μάλιστα αποκάλυψε, όταν ο πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφτηκε το μουσείο έμεινε εντυπωσιασμένος, αλλά του ξέκοψε κάθε βοήθεια. Πιο συγκεκριμένα του είπε να μην του ζητήσει ποτέ τίποτα για το μουσείο.

Η ίδια αντιμετώπιση, όπως σημείωσε ο Νίκος Φλέκκας, έχει και διαχρονικά από τις διοικήσεις της ΕΠΟ όπως φυσικά και από την σημερινή του Τάκη Μπαλτάκου με ον οποίο όπως αποκάλυψε δεν έχουν εδώ και καιρό καμία επικοινωνία.

«Είμαι στη διάθεση του κράτους να φτιαχτεί το μουσείο της Εθνικής εκεί που πρέπει», είπε ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», ενώ τόνισε πως είναι μαγικό συναίσθημα να κρατάς την μπάλα του Euro 2004, που αποτελεί το τελευταίο μεγάλο έκθεμα του μουσείου το οποίο κόστισε 3.000 ευρώ.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Φλέκκα

 

Εθνική Ελλάδος

Δυσκολεύτηκε χωρίς την Παπαδάκη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Σπανούλης: «Είμαστε έτοιμοι, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Ασταμάτητη η Χανιώτισσα Παπαδάκη οδήγησε την Εθνική Νέων Γυναικών σε νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO