Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Άλλη μια μέρα για την οποία μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι | video

O τεχνικός των Χανίων απέφυγε τις πολλές δηλώσεις παρά την εξαιρετική εμφάνιση επί της Ηλιούπολης και στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

 

Τα Χανιά έκλεισαν την regular season της Super League 2 στην δεύτερη θέση και πλέον προετοιμάζονται για τα play offs, ευρισκόμενα στο -2 από την πρώτη Athens Kallithea. Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε στην συνέντευξη τύπου:

“Είναι άλλη μια μέρα για την οποία μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, μπορεί ο αντίπαλος να προηγήθηκε και να μας ανησύχησε όμως παρ’ όλα αυτά μέσα από το δικό μας κυριαρχικό παιχνίδι, να πετύχουμε τρία γκολ και για ένα ακόμα παιχνίδι να έχουμε μεγάλη παραγωγή φάσεων, οπότε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση τους. Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να έχουμε ελλείψεις, η εικόνα μας παρουσιάζεται αναλλοίωτη στις φάσεις του παιχνιδιού και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για έναν προπονητή. Τώρα πλέον δείχνοντας ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, θα προετοιμαστούμε για να διατηρήσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και να μπούμε σε αυτήν την σημαντική σειρά αγώνων”.

“Είναι πολύ σημαντικό γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων. Είναι σίγουρα στα συν, ότι υπάρχει πίστη στις ικανότητες της ομάδας. Παρά την ψυχρολουσία, η εικόνα μας ήταν ίδια για να μην μπω ακόμα καλύτερη” σχολίασε το γεγονός ότι τα Χανιά έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ της Ηλιούπολης.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO