Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

“Λευκή” ισοπαλία για τη Ρ.Ε.Α στα Τρίκαλα

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» από το Α.Κ. Σωτήρας η Ρ.Ε.Α., έπειτα από το 0-0 κόντρα στα Τρίκαλα, για την 18η αγωνιστική της Women’s Football League.

 

 

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, η ομάδα της ΡΕΑ κατάφερε να αποδώσει εξαιρετικά και να συλλέξει ακόμα έναν βαθμό που τη φέρνει πιο κοντά στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος καθώς παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων καμία δεν σκόραρε με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

. Οι παίκτριες του Στέλιου Κοζανίδη είχαν ένα δοκάρι με την Γκάτσου στο 19ο λεπτό, ενώ δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Ματέους, Δαφέρμου, Μπασούρη, Μαρκουτσά απείλησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, με την Κελαϊδή να μην προλαβαίνει την έξοδο της τερματοφύλακα στο 90’, ώστε να σκοράρει και να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Από την αναμέτρηση δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα, με την Γκρίπενμπεργκ να τραυματίζεται στο φινάλε του αγώνα. Κατά την έξοδο της σε εκτέλεση κόρνερ έπεσε άσχημα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί γόνατο,

Να σημειώσουμε πως ήταν από τις κορυφαίες της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Την επόμενη αγωνιστική η Ρ.Ε.Α. έχει ακόμα μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, μιας και θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο ντέρμπι της 4ης θέσης.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5’ Όμορφη απόκρουση της Γκρίπενμπεργκ έπειτα από κόρνερ των Τρικάλων.
15’ Ωραία ανάπτυξη της Ρ.Ε.Α. από αριστερά, με την Μπασούρη να πλασάρει και την τερματοφύλακα να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά η Ματέους αστόχησε μπροστά από την εστία.
18’ Η Μπετανκούρ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Γκρίπενμπεργκ, έπειτα από πλασέ μέσα στην περιοχή.
19’ Η Ρ.Ε.Α. απαντάει στα δοκάρια, με την Γκάτσου να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και να προσκρούει στο αριστερό δοκάρι.
48’ Σέντρα σουτ από την Μπασούρη από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με την τερματοφύλακα να αποκρούει.
51’ Όμορφη απόκρουση της Γκρίπενμπεργκ σε τετ α τετ της Μπετανκούρ.
53’ Η Γκρίπενμπεργκ δοκιμάζει ξανά επιτυχώς τα αντανακλαστικά της, αποκρούοντας ακόμα ένα σουτ από τα δεξιά.
63’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
70’ Η Ματέους επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, με την τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ.
77’ Επικίνδυνο σουτ από τη Μαρκουτσά, με την μπάλα να περνάει πάνω από το τέρμα.
87’ Η Δαφέρμου απείλησε ξανά με εκτέλεση φάουλ, με την τερματοφύλακα να αποκρούει στη δεξιά γωνία της.
90’ Η Κελαϊδή λίγο έλλειψε να δώσει τη νίκη στη Ρ.Ε.Α., αλλά η τερματοφύλακας την πρόλαβε στην έξοδο, πριν προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΡΕΑ (Σ. Κοζανίδης): Γκρίπενμπεργκ, Κοτσάκι, Παντερή, Μαρκουτσά, Σολίς (65’ Τσικουδάκη), Μπράμε, Μπασούρη (80’ Κελαϊδή), Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου, Χατζηγιαννίδου.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO