Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Ήττα στην πρεμιέρα της Εθνικής Κορασίδων – Βασική η Μανουκαράκη

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική Κορασίδων από την αντίστιχοι της Ιταλίας στο πρώτο ματς για την 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (league A)

 

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 3-0 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (league A) σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στην Στάρα Πάζοβα της Σερβίας. Τα γκολ για την Ιταλία σημείωσαν η Γκάλι στο 13ο λεπτό, η Βεντρίλια στο 60ό και η Γουλιελμίνι στο 79ο.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου η Αγγλία επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας Σερβίας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 12:00 απέναντι στην Αγγλία.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στην league Β.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μανουκαράκη, Μπάρτζακλη, Ντάτη, Θεοδωράκη, Κιουρεξίδου (75′ Κώστα), Μαλαμούση, Αργυρίου (80′ Κουτσούρη), Μούγιου (46′ Νάνου), Δέλιου (62′ Ψάρου), Βλάχου (46′ Καλοκαιρινού), Ίβιτς.

Ιταλία (Τζιάκομπο Λεάντρι): Νεσπόλο, Κονσολίνι, Ντι Τζιρόλαμο, Λομπάρντι, Σαντόρο (70′ Βεντουρέλι), Πιέρι (80′ Κοπελι), Σορμπίνι, Μπεντίνι, Φεραρέζι (87′ Καβαλάρο), Ρομανέλι (70′ Γουλιελμίνι), Γκάλι (46′ Βεντρίλια).

Εθνική Ελλάδος

Δυσκολεύτηκε χωρίς την Παπαδάκη η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Σπανούλης: «Είμαστε έτοιμοι, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Ασταμάτητη η Χανιώτισσα Παπαδάκη οδήγησε την Εθνική Νέων Γυναικών σε νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO