Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Πληρώσαμε το ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής αναφέρθηκε στην εντός έδρας ήττα της Θύελλας Καλαθενών από την Ιωνία, σημειώνοντας πως η ομάδα του πλήρωσε το γεγονός ότι έχασε την συγκέντρωση της στο τέλος του αγώνα και δέχθηκε το 2-1 στις καθυστερήσεις.

 

Η Θύελλα Καλαθενών κρατούσε έναν πολύτιμο βαθμό μέχρι το φινάλε του ματς με την Ιωνία, ωστόσο ο Σελάμης με γκολ στο 90+1′ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα της Σπλάντζιας.

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, την οποία απέδωσε κυρίως στην έλλειψη συγκέντρωσης, που όπως είπε, προήλθε από μια ένταση στο τέλος του ματς, αλλά και στην αποβολή του Λευτέρη Κομπογεννητάκη.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Ενώ δεχθήκαμε νωρίς γκολ, από μια αδράνεια της άμυνας μας, αντιδράσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Και ενώ το ματς όλα έδειχναν ότι θα λήξει στο ισόπαλο 1-1, τελικά στο τέλος, έπειτα από μια ένταση, η ομάδα μας αποσυντονίστηκε και κυρίως μετά την αποβολή του Λευτέρη Κομπογεννητάκη, χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ στο τέλος.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να την περιορίσουμε στον επιθετικό τομέα και χωρίς να κινδυνέψουμε ουσιαστικά, όμως δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και ουσιαστικά πληρώσαμε το ότι χάσαμε εντελώς την συγκέντρωση μας.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO