Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Προς 20 Μαρτίου η σέντρα, την επόμενη εβδομάδα η κλήρωση

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν η διαδικασία των play off και play out στην Super League 2, ενώ η διοργανώτρια αρχή προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

 

Μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα play off και play out, που θα κρίνουν την πορεία τους μέσα στην σεζόν, όσον αφορά τόσο την άνοδο, όσο και την παραμονή, ωστόσο ακόμη οι ομάδες δεν γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσουν τα μίνι πρωταθλήματα.

Με δεδομένο ότι η 26η αγωνιστική στον Βορρά ολοκληρώνεται την Δευτέρα (11/3), θα χρειαστούν λίγες μέρες, ώστε να διευθετηθούν τυχόν δικαστικές αποφάσεις ή ενστάσεις, προτού προχωρήσει η επικύρωση της βαθμολογίας και έτσι όπως όλα δείχνουν η κλήρωση για τα play off και τα play out θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη (Η Πέμπτη είναι το πιθανότερο σενάριο), με τη σέντρα να πηγαίνει για την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, καθώς η πιθανότερη ημερομηνία για την εκκίνηση σε play off – play out είναι στις 20 Μαρτίου (Τετάρτη), παρά το ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο η διαδικασία να αρχίσει στις 17 του μηνός. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν ξεκινήσουν τα play off στις 20 Μαρτίου, τότε δεδομένα η σέντρα θα πάει για τις 24 του μηνός.

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO