Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Στόχος η καλή εμφάνιση και η νίκη”

Η Ρ.Ε.Α. επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή (13:00), αντιμετωπίζοντας την Ολυμπιάδα Υμηττού για την 17η «στροφή» της Women’s Football League.

 

Οι παίκτριες της Ρ.Ε.Α. ψάχνουν μία νέα επανεκκίνηση και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας  Στέλιος Κοζανίδης στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να κάνουμε ακόμα μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει κάθε Κυριακή για το αποτέλεσμα. Από τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε ακόμα μία σημαντική νίκη».

Αναφορικά με την ομάδα και τι περιμένουμε ως το τέλος της σεζόν τόνισε:

«Δεν θα αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό που ζητάω είναι συγκέντρωση και να διατηρήσουμε τη σωστή νοοτροπία που μας διακρίνει. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας ως το τέλος της σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να μιλάς μακροπρόθεσμα. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει»

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO