Connect with us

Ακαδημίες

Μικτές Κ14: Επιβλητικό πέρασμα του Ρεθύμνου από το Λασίθι

Η Μικτή Κ14 του Ρεθύμνου πέρασε με το ευρύ 8-0 από το Λασίθι στην σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος

 

Η Μικτή Κ14 του Ρεθύμνου επικράτησε με 8-0 της αντίστοιχης ομάδας του Λασιθίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της εξ αναβολής, 3ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση και στους έξι βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Θωμάς με σουτ, ενώ στο 23’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Ρεθυμνιώτες έκαναν το 0-3 στο 35’ με την εκτέλεση φάουλ του Μίτο, ενώ στο 44’ ο Θωμάς ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με σουτ.

Στο 58’ και στο 62’, ο εξαιρετικός σήμερα Θωμάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6 πετυχαίνοντας συνολικά πέντε τέρματα, ενώ στο 67’ και στο 79’ ο Μπάρδη σκόραρε δύο φορές και διαμόρφωσε το τελικό 0-8 υπέρ της ομάδας της ΕΠΣΡ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Ρέθυμνο είχε και δοκάρι στο 71’ με τον Ζούμπερη.

Κ14 Λασίθι – Ρέθυμνο 0-8

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: 3η αγωνιστική (εξ αναβολής)
Σκόρερ: 6’, 23’, 44’, 58’, 62’, Θωμάς, 35’ Μίτο, 67’, 79’ Μπάρδη
Διαιτητής: Κυριακόπουλος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Αξιώτης, Μπατζακάκης (Ηρακλείου)
Οι συνθέσεις:

Λασίθι (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Αγγελάκης, Μπερντούφι (41’ Μπαζιργιάννης, 70’ Πετρόπουλος), Λούσκα, Αϊλαμάκης, Κοκολάκης, Βάρδας, Χουλιάρας (41’ Μυλωνάκης), Σωτηριάδης, Γκέργκη (21’ Αχλαδιανάκης), Κουκάι (63’ Τζιράκης), Σουραβλής.

Ρέθυμνο (Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης (61’ Γιουμπάκης), Τζανάκης (72’ Σέχου), Μίτο, Παπαπαναγιώτου (72’ Λιονής), Ζουλάκης, Τσιλεδάκης, Γεωρβασάκης (61’ Βολτυράκης), Κ. Παπαδάκης (64’ Ζούμπερης), Μπάρδη, Καρανταθάς, Θωμάς.

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO