Connect with us

Ακαδημίες

Νίκησε και συνεχίζει στην πρώτη θέση η Κ16 των Χανίων

Η Μικτή Κ16 των Χανίων ξεπέρασε το εμπόδιο του Λασιθίου με «τεσσάρα» και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου

 

Με νίκη συνέχισε η αήττητη Κ16 των Χανίων καθώς επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας του Λασιθίου και παραμένει στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς. Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Μουρνιών, η ομάδα των Χανίων ήταν ανώτερη και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη που της έδωσε ένα ακόμα τρίποντο, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στο 2ο λεπτό η Κ16 των Χανίων κέρδισε πέναλτι με τον Γεωργιακάκη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από νωρίς. Στο 28’ ήρθε η φάση που έδωσε το προβάδισμα στα Χανιά με τον Σωτήρη Ταπανάρη να κάνει μία χαμηλή σέντρα από τα δεξιά και τον Χαϊδεμενάκη να κάνει το 1-0 με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λασίθι έκανε την προσπάθειά του, θέλοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, στο 65’ με τον Γεωργιακάκη με σουτ και κλείδωσαν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Γεωργιακάκης βρήκε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, κάνοντας το 3-0 στο 87ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιάννης Ταπανάρης έκανε το 4-0, όταν μετά από τετ α τετ του Γεωργιακάκη με τον αντίπαλο γκολκίπερ, η μπάλα κατέληξε σε εκείνον, που σκόραρε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ σε κενή εστία.

Κ16 Χανιά – Λασίθι 4-0

Ενωσιακό πρωτάθλημα Μικτών: 5η αγωνιστική
Γήπεδο: Μουρνιές
Σκόρερ: 28’ Χαϊδεμενάκης, 65’, 87’ Γεωργιακάκης, 88’ Γ. Ταπανάρης
Διαιτητής: Αγαλιώτης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Λιοδάκης – Μπολιώτης (Ρεθύμνου)
Οι συνθέσεις:

Κ16 Χανιά: Πουλιδάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (66’ Νταμαδάκης), Λουπασης, Νησιούδης, Περάκης, Ταπανάρης Σ. (63’ Παναγιωτάκης), Γελασάκης (66’ Ματζοράκης), Λαϊνάς (63’ Ταπανάρης Γ.), Γεωργιακάκης, Χαϊδεμενάκης (84’ Βέρδος)

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης):  Κέσκος, Κεβάνι, Ερ. Αναγνωστόπουλος, Κεβάνι Εντ., Στεφανάκης, Ξωμεριτάκης, Βάρδας, Μαρινάκης, Μπαχλιτζανάκης, Παπαδάκης, Χριστοδουλάκης

ΕΠΣ Λασιθίου Κ16 (Γιώργος Σταυρακάκης): Κέσκος, Εντβιν Κεβάνι (89’ Σφυράκης), Αναγνωστόπουλος (76’ Ποτούρης), Ερβιν Κεβάνι (89’ Μανδουράρης), Στεφανάκης, Ξωμεριτάκης (32’ Ρουσάι), Βάρδας, Μαρινάκης, Χριστοδουλάκης, Μπαχλιτζανάκης, Παπαδάκης (32’ λ.τρ. Τοπούζι).

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τα «Γρανιτάκια»! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας για την ολοκλήρωση της σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO