Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο – Μας ενδιαφέρει μόνο το τι κάνουμε εμείς | video

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ευχαρίστησε τον κόσμο των Χανίων για την συγκλονιστική συμπαράσταση του και τόνισε ότι σημασία έχει να παρουσιάζουν οι παίκτες του την εικόνα που έδειξαν κόντρα στον Γιούχτα.

 

“Βάζουμε μόνοι μας στα δύσκολα όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως τώρα τα συστήματα δυσκολεύουν και τα αποτελέσματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, η ομάδα αντέδρασε και να φτάσει σε αυτήν την μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για όλο το παιχνίδι και για τη νοοτροπία τους και θέλω να ευχηθώ στον Γιούχτα να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, έχουμε εμείς την ευθύνη και νιώθουμε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη και ότι καταφέρουμε, θα το καταφέρουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια” είπε αρχικά ο τεχνικός των Χανίων που έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου.

Στην συνέχεια επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η εικόνα που παρουσιάζουν τα Χανιά υπογραμμίζοντας πως: “Όπως έχω πει πολλές φορές είναι σημαντικό να διατηρεί αυτήν την αγωνιστική κατάσταση. Είμαστε καλά, αυτό που βρίσκεται στο μυαλό μας τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Είναι γραφικό, το έχετε ακούσει τόσες φορές όμως αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι εύκολο να διατηρείς μια αγωνιστική κατάσταση σε πολύ μεγάλο χρονικά επίπεδο και εμείς στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος είμαστε πολύ καλά”.

Όσον αφορά τους Σιλά και Μουτόμπο σχολίασε ότι “για τον Σιλά θα το δούμε τι ακριβώς ισχύει, ενώ πλέον ο Μουτόμπο είναι έτοιμος”.

Και τέλος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της αγωνιστικής τονίζοντας πως: “Είναι μια καλή αγωνιστική γιατι κερδίσαμε εμείς. Αυτό μας ενδιαφέρει, είχαμε κάνει μια κουβέντα πάλι για τους βαθμούς και είναι πολύ σημαντικό και βρίσκεται στο μυαλό μας είναι να παρουσιάζουμε αυτήν την ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει ακόμα τι θα γίνει στα play offs γιατί είναι πολλά παιχνίδια, άρα και πολλοί βαθμοί”.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO